петък, 8 март 2013 г.

Пеперудено АТС

Честит осми март, мили момичета-кокичета! 
Бъдете много обичани и глезени от мъжете в живота ви! <3 Вдъхновявайте и обичайте всички любими хора около вас! :)

Искам да ви поздравя по случай женския празник с едно пеперудено АТС, което направих за Забавата на Ем (надявам се да не ми се разсърдите, че ви развалям изненадата). Наистина много се забавлявах! :)))) Благодаря ти, Ем, още веднъж за тази игра и чудесната организация! Надявам се всички да подходим сериозно и тефтерът да мине през всички талантливи ръчички от списъка и да се върне отново при теб, препълнен с АТС-та от всички крафтъри! :) Тук е мястото да се похваля, че имам отговорната задача да направя АТС, подходящо и за силния пол, тъй като след мен в списъка е мъж. :) Много се радвам! Дано успея да измисля нещо оригинално. :)

А ми освен да ви покажа и АТС-то:



Размерът е 6.5х9см, както е стандартът или по-точно както се закръгля от инчове в сантиметри. :) Фонът е направен с Distress Ink Worn Lipstick, пеперудите са отпечатани отново с него и с Memento Dew Drop Ladybug. Белите пеперуди са ембоснати с прозрачна пудра преди да мина с дистрес мастилото. Пеперудата в центъра е готов epoxy embelishment с много дискретен розов кариран десен, който едва се забелязва на снимките. 




Сложих много камъчета - прозрачни и бледо розови и "поръсих" обилно с 3D капчици. Има и доста розов и червен брокат, който май също не се забелязва на снимките. Под панела с пеперудите "наднича" любимият ми печат-дантела на Kaisercraft, "запечатан" с прозрачна пудра.

Дано ви хареса този мой първи опит за АТС! Ще го включа в:
Картичкофурийско предизвикателство 159 - Бинго, зададено от ...Just Me... - използвала съм диагонала Камъчета-Печат-Ембосинг.

Усмихнат празник, мили момичета! 
ХОХО

J I J I.

9 коментара:

  1. Ех че хубаво се е получило това ATC, Джиджка. И си ти отива баш и точно на теб. Много ми хареса този пеперуден танц. Голямо браво и още веднъж - Честит празник :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно АТС ! Ефирно и нежно със запомнящ се, много женски цвят.
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красива и нежна АТС, представям си как изглежда "на живо". Благодаря ти, че ни я показа в предизвикателството на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна ATC! Много елегантна и бляскава! Всичко се вижда чудесно на снимките и аз като Вили, смятам, че ще е прелестна "на живо"!
    Благодаря ти, че я сподели в Card Mania Challenge и успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Много елегантна и нежна ATC! Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  6. Много нежно наистина, и много ти отива малка ДжиДжи :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много красиво и ефирно пеперудено АТС!Благодаря ти,че се включи в моето "Бинго" при Картичкофурии!Поздрави:)))

    ОтговорИзтриване
  8. Много красиво, много нежно и много стилно!

    ОтговорИзтриване
  9. Джиджи, страхотно АТС! Много ми харесва, любимият ми цвят <3 Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!