понеделник, 18 март 2013 г.

Сватба в "праскова"

Здравейте, сръчни приятелчета! :) <3

Днес ви показвам картичка в цвят праскова/сьомга. Не различавам много тези два цвята. Леля ми даже каза, че не било нито едно от двете, а е "пушен паламуд". :D За мен всичките са по-скоро хранителни продукти, отколкото цветове, така че оставям на вас да прецените. :))) 
Та за картичката да разкажа... За сватбата на едно близко по съдба момиче е. :) Не съм се запознавала с нея, но съм я виждала веднъж. Сестра е на мой много близък приятел. <3 Картичката обаче не е правена по негова поръчка, моя е инициативата. :) Причината е, че тя се жени бременна в 7-ми месец, което доста напомня моята ситуация. :))) Освен това терминът ѝ е само около 3 седмици след моя, така че ще се надпреварваме на финалната права... :D 

Исках картичката да има лично послание и да е по-специална. :) Знаех само цветът на сватбата, но той беше напълно достатъчен, за да доизгради представата ми за картичката, която исках да ѝ направя. :) Веднага в главата ми изникна картинката, която бях харесала преди много време на една прекрасна картичка на Дани и ми беше любезно предоставена от нея. <3 Благодаря, Дани, златна си! :))) Картинката излъчва толкова романтика и нежност... 
Ето и картичката:




Исках да има много цветя, съвсем като за сватба. Направих отново от скъсаните цветенца (за тичинки сложих брадс), както и от тези с пънча. За пръв път си купих тичинки и много ми харесват, направо разточително ги използвах, ама не можах да им се нарадвам... :D Придават особена нежност на цветчетата. 



Картичката е с размери 10х10см. Скечът и сгъвката са подобни на 8-омартенската картичка за мама. :) Още тогава си признах, че ми звучи сватбено. :) Картинката е принтирана и покрита с брокат и Glossy accents за обем... исках да се получи малко тип cameo. Дистреснах я с малко Worn lipstick Distress ink, за да не е толкова бял фонът. И тази картичка не мина без любимия ми топъл ембосинг - в случая прозрачна пудра в 3-те ъгъла на картичката. :)



Различното от картичката на мама е, че тази не се затваря с кламер, а с велкро (отново нов продукт за мен). Друго ново е надписът от сета на Kaisercraft - Friendship Sentiments, което само потвърждава, че съпрузите трябва преди всичко да бъдат приятели. :)))) 




Това пожелавам и на младото семейство! :)

Дано картичката се хареса и дано стигне навреме за сватбата! :))) 

Ще включа картичката в:

Усмихната, вдъхновена и малко по-пролетна нова седмица ви желая, мили момичета! <3 :)

J I J I.

8 коментара:

  1. Страхотна е! Толкова нежна и чувствена! Няма начин да не се хареса! Цветенцата са много красиви!!! А това затваряне е невероятно, трябва да го пробвам някой път!Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! <3 :)))) Ще чуя отзиви от булката на 21-22ри март... :P И аз се надявам да се хареса! :)))

      Изтриване
  2. Позамислих се и аз за този цвят.. в крайна сметка какво значение има .Всеки да си го нарече както иска, красив е.
    Прекрасна сватбена картичка. Излъчва толкова много любов х2/заради бебчо в коремчето е / А Glossy accents са се получили нежни и ефирни..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вили, много благодаря за милите думи! :)))) И аз възприемам х2 любовта в картичката, тази целувка на коремчето е толкова нежна... :) <3

      Изтриване
  3. Джиди, много е красива картичката, много нежна и романтична. Замисли ме, че всъшност аз май незнам точно твоята история :) ще трябва да я споделиш някой ден :) като разказ с картинки :), че после и ние да ти посветим по някоя картичка.
    Цвета тип съомга ( прасковеното за мен е съвсем нежно, бледо оранжево-розово) ми харесва много, различен и на него цветята изпъкват чудесно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахаха Кате, ще чакам с нетърпение да ми посветиш някоя от твоите невероятни творби! <3 Знаеш, че съм от най-върлите ти почитатели! :P Когато бебка се появи на бял свят, живот и здраве април-май, ще се похваля! <3 А може и да ви спретна някое Забавление, че не знам дали ще ми остава време да творя, поне да се радвам на вашите красоти... :)))) <3
      А за цвета - и аз мисля че прасковеното е точно както го описваш, но ми беше дадена мостра от украсата (за мен си беше чиста сьомга), и ми беше казано, че е праскова. :D Не го оспорих... :D

      Изтриване
  4. Много нежна и красива картичка!Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна картичка! Много ми хареса картинката и посланието,което носи! а контрасните цветове и прекрасните цветя я правят наистина невероятна!
    Благодаря ти, че участва в Card Mania Challenge и успех!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!