четвъртък, 21 март 2013 г.

За моето metal момче...

Здравейте, мили мои вдъхновителки! :)

Днешната картичка е за най-специалният и любим за мен мъж на света! <3 :))) Моят Бебо днес става на цели 24 години!!! <3 <3 <3 Woooohooo! PARTYYYY!!! :)))) Аз ехеее откога, откога ги навърших, ама това е положението - падам си по млади мъже... ;) Пожелавам му да е жив и здрав, да се обичкаме, както досега, да има нерви да се справи с нелеката задача да ме глези, а скоро и още една мома ще трябва да глези... <3 <3 <3 Обожавам го този мой мъж! Той ми е най-голямата подкрепа и опора в живота! :))) <3

След като накратко ви разказах за получателя на картичката, да ви покажа и самата нея:


Попаднах на тази техника преди около месец и направо се влюбих! <3 Толкова мъжки ми звучи, че нямаше как да не я използвам за картичка за моя мъж! <3 :) Исках да му направя една "метал" картичка, защото и двамата си падаме много по метал музиката и защото определено hardware-a по картичките изглежда много мъжкарско! ;) Мои вдъхновителки за мъжки картички са Ани и shMe. И понеже с shMe, както често се случва, сме на една вълна, без да сме се наговорили, и двете бяхме направили картичка с фолио в един ден. :)))) Сигурно сте видели нейния великолепен триптих. <3 Е, моята картичка е с малко по-различно звучене и техника, но пак е с готварско фолио. :)


Да ви кажа, наистина домакинското фолио е доста тънко и се къса, а на всичкото отгоре не намерих подходящо лепило за да лепя парченцата... Така че ако пак правя такава картичка, определено ще скокна до някоя железария да си взема по-дебело и самозалепващо метално фолио, лесно се намирало. :) 

Сложих две сърчица - моето и неговото, които винаги бият заедно. <3 :) А най-мъничкото сърчице е на Бебка. :)))) Позабавлявах се с телбода и нащраках десетина пъти по лицето на картичката. :) Сложих и брадс-винтчета. 


Да вметна, че една от най-любимите ми комбинации на дистрес мастила е Peacock feathers и Salty ocean. Просто са великолепни в комбинация! :) Ръбчетата на картичката минах със сребърна ембосинг пудра. Отвътре написах пожеланието и оцветих буквичките със сребрист гел-химикал. :)


А ми това е за картичката - много изчистена откъм украса и елементи, но смятам много ефектна, заради фолиото. :) Бебо много си я хареса! <3 Има ли избор?! :D Дано и на вас ви хареса! 

И понеже, както вече казах, картичката е вдъхновена от 2 мои виртуални и много талантливи приятелчета, ще поздравя с нея shMe и ще я включа в нейната Авантюра I

Ако Вили се съгласи, че картичката е оригинална и не много тривиална, искам да се включа и в купона по случай нейната първа блогогодинка с пожелание за неспирно вдъхновение и все така оригинални идеи! <3 :)))

Ще включа картичката и в Забавлятелство 17: "Нещо ново..." - новото този път не са материали, а техниката, която за пръв път изпробвам. :) 

Слънчев и усмихнат ден ви желая, мили момичета! <3 :)
ХОХОХО

J I J I.

32 коментара:

  1. Ейй,колко е якааа!!!:))) Страхотен е металния ефект!:))) Много,много ми харесва:)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Вили! <3 Много се радвам, че ти харесва! :)))) ХОХО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лелее,чак сега видях,че си я споделила и при мен...,така е като не дочитам до край,и ами какво да кажааа-освен едно голямо Уау:))) Страхотна,оригинална и много,много далече от тривиална(на светлинни години направо)!:D :P :D Картичката е истински шедьовър от където й да я погледнеш и страшно различна и оригинална :) Благодаря ти ,че се включи на купона ми;)))хохох

      Изтриване
    2. За мен е удоволствие да съм купонджийка при теб, Вили!!! <3 :))))
      ХОХОХО

      Изтриване
  3. Честит празник! С пожелание за здраве и много слънчеви щастливи дни за напред!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тече, благодаря ти от сърце за пожеланията! :)))

      Изтриване
  4. Ехааа, много яко се е получило с това фолио! Толкова ефектно седи :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Ей,JIJI-BIDJI,страхотна любовно-металска картичка.Колко е хубаво ,когато сърцата бият в едно и когато и още едно мъничко сърце ще бие съвсем скоро само :-) Направо се просълзих, така мило ми стана и колко хубави думи...а картичката е великолепна...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, много се радвам, че ти е харесала картичката и посланието! :))) <3 Имам още доста да се уча, за да постигна лекотата и замаха, с които ти правиш мъжки картички! <3 :))))) ХОХО

      Изтриване
  6. Отговори
    1. Мерси, Краси! <3 Стискам палци да намериш твоята картичка с фолио и да я споделиш във форума! :))))) Искам да видя как се получава със залепващото фолио... :)

      Изтриване
  7. Страхотна и цветово, и като техника! Честит празник на половинката и да има много сили и търпение, за да се справи и с двете ви :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахахаха а това е една нелека задача, Ели! <3 :D Благодаря ти за милите думи! ХОХО

      Изтриване
  8. Много добре се е получило за първи опит.
    Аз все още се въздържам да опитам техниката именно заради това, че домакинското фолио е тънко и се къса. Идеята ти за железариите е добра. Трябва да проверя в тях.
    Честито на рожденика и хубав празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Вили! <3 :))) Да, определено следващата ми крафт-спирка е железарията, само да намеря някаква в Швейцария, че хич не ми е ясно къде трябва да търся... сигурно в някой БауМакс ще има. Стискайте палци да намеря! :D

      Изтриване
  9. Много е яка! Изключително фен-ска и метал-ска! Невероятно си го измислила! Сега е момента да пощуреете и купонясвате малко!:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Купонът е голям, Бо! :D Бебката прослуша вече Metallica и Rammstein още в утробата... вместо класическа музика. :D Това е положението... такова семейство ѝ се е паднало. <3 :))))

      Изтриване
  10. Ех, че оригинална картичка - късметлия е Бебо! Браво!

    ОтговорИзтриване
  11. Джиджи, да ти е жив и здрав рожденника и нека сърцата ви винаги бият заедно в бесния ритъм на метала! Много красива картичка си му сътворила и си личи, че е правена с купища вложена любов под металната и повърхност, така че няма как да е останала пренебрегната. Много гуш за теб и погали теленцето в тумбака от мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехее, Кате, много ти благодаря за милите думи! <3 <3 <3
      Теленцето е обгрижвано всяка минута от мен и баща ѝ! :D Глезла е още преди да се роди! :)))) <3 Дано изтрае да е теленце, че две овнета в семейството ще ми скъсат нервите... :D Така или иначе ще се "оплитат рогата" вкъщи, то се е видяло. :D

      Изтриване
  12. Браво! Просто страхотен начин, по който да му честитиш празника и да изразиш чувствата ви! Да ти е жив и здрав!
    Невероятно много се изкефих на цялостния ти замисъл, на изпълнението му и на невероятния краен резултат, който е силно запомнящ се!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, много ти благодаря за високата оценка и за пожеланията! :)))) <3

      Изтриване
  13. Прелестна е картичката! Толкова различна и оригинална! Поздрави на патерици на рожденика и все такива красоти да сътворяваш за него и за всички твои любими хора!

    ОтговорИзтриване
  14. Да ти е жива и здрава половинката! :) Страхотна картичка си му спретнала!Много ми харесва тази техника с фолиото. Вдъхновявате със Шми, ще взема и аз да я пробвам. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, Маги, много ти благодаря за милите думи! :)))) Много обичам да съм пококоросник! :P

      Изтриване
  15. Мило другарче, страхотна нетрадиционна любовна приказка си ми приготвила за посрещане :) Да си все така влюбена и да ти е много много здрав, любящ и все така подкрепящ твоя Бебо. Картичката ме изпълни с удоволствие - от метал-ската част до страхотното преливане на тези два уникални цвята - една чудесна хармония, която явно изживяваш и на живо. Трогната съм, че ме поставяш редом с Ани, която пък е и мой неизчерпаем извор на вдъхновение. Благодаря ти силно и дълбоко за споделеното с думи, цвят и "метал" и добре дошла в Авантюрата. Топли прегръдки, shMe с нов ъпгрейд :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. shMeee! <3 Добре дошла! :)))) Имам чувството, че мина цяла вечност!
      Суууупер много се радвам, че метълската картичка те е изкефила! :P Пожелавам ти бързо възстановяване, много вдъхновение и свободно време, в което да реализираш невероятните си идеи, които просто са неизчерпаеми при теб! :)))))

      Изтриване
  16. Ах, каква невероятно мила и нежна картичка! И такова страхотно послание носи! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!