четвъртък, 4 април 2013 г.

За нашия кум... {и tribute към Kalysto}

Здравейте, сладурки мили златни! <3

Честно да ви кажа, липсвахте ми много тези дни! При нас кипи трескава подготовка за Бебка и за друго не ми остава време. :) Представям си като се появи колко малко време ще имам за крафтване, но всичко с времето и очарованието си! :) <3 Нямаме търпение вече с Бебо да я видим и гушнем! :)))))

Опитвам се сега да наваксам, да посетя уютните ви блог-местенца и да се налюбувам на прекрасните ви проекти! :) Исках да уважа с участие двете Тони-та (Miss Emerald и Tochica) в предизвикателствата им, но просто не смогнах. :( Надявам се скоро да мога да се реванширам! :)

Стига оправдания! Днешната публикация е посветена на една дама, в чието предизвикателство ще успея да се включа! :) Йееей! Картичката е правена колкото за бъдещия ѝ притежател - нашия кум, толкова и за вдъхновителката си - Кали и нейното блогогодишно предизвикателство "Червенокоска ви предизвиква...". Винаги съм се възхищавала на стила, класата и перфектната изработка на нейните картички! Не се съмнявам, че всички сме научили много неща от нейните урочета. <3 Кали, благодаря ти за красотата, вдъхновението и наученото! :) Ето и моят поздрав за теб, с най-искрени почитания:




Изпълнението беше предизвикателство за мен, защото трябваше да измисля 5 елемента за украса при положение, че е мъжка картичка. Мъжка картичка, сама по себе си даже е истинско предизвикателство за мен! :D 




Да си призная, една от подбудите да се включа в предизвикателството е доста користна - мечтая си да си имам нещо направено от нея и страшно се радвам, че в това предизвикателство наградата е именно нейна картичка! <3 :)))) Така че стискайте палци и ми пожелайте късмет! :D 

Да кажа някоя дума и за картичката и получателя ѝ, все пак. :) Картичката е за нашия любим кум. Посланието на картичката е inner joke, но с две думи - всичко му се случва супер бавно! :D Затова с Бебо много го гаврим, че е sloooow. :) Но много го обичаме и наистина е нашият best man! <3 :)))) Главната картинка е охлюв, защото когато бяхме малки кума си гледаше охлюв на балкона, който в последствие му избяга. :D Колко бавен трябва да си, за да ти избяга охлюв?! хахахаха 



Е, няма много изискани печати с охлюви. Затова си нарисувах мой си охлюв. Оцветих го с някакви детски флумастери, които имам от 100 години - 10 бр, от които само 4-5 работят. :D Lucky me, точно двата кафяви, син и зелен! :D Стават за оцветяване на охлюв... Доста лаишки оцветен, но толкова... поне има чаровна усмивка и красиви очи! :D 

Буквичките са чипборд, обожавам ги! <3 Оцветих си ги с кафявото и ги минах с crackle accents. Черупката пък jazz up-нах с малко glossy accents. :)  Сложих на охлюва и googly eyes, защото е сладък и му отива. <3 Посланието разделих на 2 - продължението (и успокоението) е отвътре. :)




Пак избродирах сърчице на облачето, защото исках да сложа на поне още 1-2 места този розов цвят от панделката, за да я вържа в цялата "картина". :) Шевът на картичката е от крив по-крив, но го ших на ръка към 23ч снощи. :)

Аз си го харесвам охлюва и трудно ще се разделя с него днес, но знам, че отива в добри и най-вече бавни ръце! :D :D :D 
Дано картичката се хареса и на получателя си, и на вдъхновителката си! :)

Ще я включа в:

Хубав сладобед ви желая, мили дами! :) <3

J I J I.

20 коментара:

  1. Thanks for joining us at Crafty Cardmakers for our humour challenge. Thanks also for bearing with us with the link moderating thing. Sadly it became necessary because of the large number of people who appeared to not have bothered to read our challenge requirements. Good luck!

    Thank you for making me laugh. I just adore the sentiment here. The image is beautifully coloured and there are lots of lovely matching tones too.

    Lin xx

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thanks for the sweet comment, Lin! :) <3
      The approving step totally makes sense to me and I really don't mind waiting for my entry to be approved. Thanks for sticking so strictly to the rules! :) It's nice that you give credit to the crafters who respect your challenge's rules by giving them a chance to win these lovely prizes! <3

      Изтриване
  2. Лелеее...какъв е готин този охльо-бохльо!:))) Уникален и супер оцветен!:) Браво Jiji-ти си някаква вълшебница:) Много,много ми харесва всичко като цяло,копчето е много хитро "о" ,а посланието е супер весело!:))) Бравоооо:) Пляскам с две ръце!!!:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  3. Много, много ми харесва! Такава весела закачка с тоя надпис, кисках се няколко минути, чудна е!

    А за времето и бебето, мога да ти кажа, че в началото е трудно! Щото докато свикне човек, докато мине първоначалния стрес, да се ориентираш кое какво е как е и защо е. После влизаш в крачка и изведнъж се оказваш с тонове свободно време. То аз нали за това чак сега намерих време да направя албума за Забавата ;) Пък ако има нещо, винаги съм на среща, така че пиши :) В началото човек е пълен с въпроси и е важно да получи правилни отговори :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. Джиджи, ти си "джедай" (така ми се смее големия син по Скайп тия дни). :) Умрях от смях с този прекрасен твой си дизайнерски Охльо-Бохльо. Страхотно креативна си отново и с картинката, и надписите, и цялата композиция - при това за мъж!! Супер е. Като имаме представа какво те очаква съвсем скоро, цялото вълнение и трепет - невероятна работа ни показваш. Май, май, всички зачакахме с теб новото малко теленце... Стискаме палци всичко да е по вода! Топли прегръдки :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. ей,Джиджка ,къде се губиш? Значи не те мога вече :-) Попикавам се от смях,като видя твоите картички. А тази мога да кажа ,че ми е тотален фаворит. Какви каркери за стотици левове, който може си го може и с 4 цвята флуомастри :-))прекрасна, позитивна ,смешна гавраджийска и каква ли още не е тази картичка.Браво!
    п.п. а как ме е яд ,че съм преди теб в АТC размяната........

    ОтговорИзтриване
  6. Страшна е! Невероятен сладур е този охльов и само потвърждава извода ми, че когато правиш нещо за някой специален нещата стават наиситна страхотни. Много ме разсмя! А това да измислиш 6 вида украси в мъжка картичка си е предизвикателство, с което едва ли и аз бих се нагърбила. А нашитото сърчице си е чисто бижу!
    Благодаря ти много за милите думи, радвам се ако съм помогнала с урочетата и съм щастлива,че сподели този охльо в моето предизвикателство !
    Прегръдки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен сладур е този охлюв ,много забавна картичка,страшно много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  8. Невероятно уникално си се справила със задачата, Джиджи! Много е готин охлюва, а посланието забавно и мило! Много се забавлявах с писанието ти:)! ХОХОХО

    ОтговорИзтриване
  9. Джижи уникааааално сладък Охльо, много ми хареса. А толкова сложна мъжкартичка си сътворила, че направо шапка ти свалям. Закачката с думите също много ми хареса.
    Относно вълнението, права е шМИ, чакаме и ние с нетърпение да се появи твоето бебче и сме стиснали здраво палци всичко да е наред. Прегръщам те здраво.

    ОтговорИзтриване
  10. Събра ми очите, като на твоя Охльо! Жесток е!!! Цепи мрака!!! По-сладурска мъжка картичка скоро не съм виждала! Уникална си! Жалко, че не можа да се включиш в Button art-а, но нищо, следващия път:)
    Ще чакам търпеливо за малкото теленце, да си стои до последно на топло и уютно! Моите две - едното рогато, другото с щипки, бързаха, сакън да не изпуснат нещо! Трудно е само в началото, и то не при всички. Свиркай за помощ, ако нещо те тревожи:)
    Гуш!

    ОтговорИзтриване
  11. A wonderful fun card for a man. I love the words you used. Thank you for joining us at CCM this time.
    Yvonne

    ОтговорИзтриване
  12. Аууу какво сладко охлювче :) Толкова много ми хареса и въобще не можах да позная, че е рисуван от теб, докато не го прочетох :) Толкова готин се е получил, че чак нямам думи - а самата картичка - ей каква прелест и това копче на думичката... Толкова ми харесва когато рисуваш (онези АТС-та са невероятни, сега и прекрасна картичка:):):))
    Стискам палци за малката принцеса - скоро да я гушкате и много да я слушкате :):):)

    ОтговорИзтриване
  13. Еха, браво, момиче! Охльо-бохльо е страхотен! Супер е нарисуван и още по-страхотно оцветен! Искам да ти кажа, че направо зяпнах като почетох, че си го оцветявала с най-обикновени фулмастри. Браво, справила си се повече от чудесно!
    Предстоят ти прекрасни трепети. Малко остана, знам вълнението колко е голямо. Стискам палци всичко да мине леко. :)

    ОтговорИзтриване
  14. A super card, great sentiment and I love the stitching and your design. Thank you for joining us at Crafty Cardmakers. Xx

    ОтговорИзтриване
  15. Този охльо ме накара да не откъсвам очи от него! Просто е страхотен! И носи такава лекота!

    ОтговорИзтриване
  16. Ах, колко е сладък твоя Охльо... А за оцветяването просто нямам думи, направо ме изуми :) Невероятно мила и сладка картичка. Успех в предизвикателствата и най-вече в най-голямото, което ти предстои - стискам палци всичко да е наред.

    ОтговорИзтриване
  17. very sweet indeed and great colours! Thanks so much for sharing with us at Simon Says Stamp & Show. Sarah.

    ОтговорИзтриване
  18. Джиджи, голям смях с този охлюв :) Перфектен е - и за повода, и като охлюв изобщо хаха Получателят му е късметлия, нищо, че е малко бавен :)Успех в предизвикателствата!
    Аз натворих каквото можах, сега имам да наваксвам с блога и после - Сбогом на крафт начинаията за известно време. С първото бебе не е само до време, ами и до способност да си събереш мислите...С второто ще видим :)
    Успех в подготовката и на финалната права!
    P.p. Уведомяването по мейла за нови публикации не работи :( Добре, че е темата във форума ;)

    ОтговорИзтриване
  19. A really lovely and fun card. It's really charming. Love it. Thanks for joining us over at CCM this week.
    Love n hugs
    marie

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!