понеделник, 6 май 2013 г.

Добре дошли на бял свят! {Welcome, little ones!}

Здравейте, сладки момичета! :) 
Надявам се да съм ви липсвала! :D <3

Имам си оправдание за изчезването от блог-пространството последните дни - вече сме +1! <3 <3 <3 :))) Нашата Калинка кацна на бял свят на 27.04 и оттогава с баща ѝ не знаем ние на кой свят се намираме... :D Но вече влизаме в ритъм. :) 

Използвам днешната публикация (писана вече повече от 4 дни), за да поздравя много близки наши приятели, които станаха родители за пръв път също като нас и то в същия ден. <3 :) Картичката беше правена специално за тях преди да вляза в болница, защото подозирах колко трудно ще се събера да им направя картичка, ако междувременно родя. :D Така и се получи. Не мога да си представя как ще се върна към хобито си, едвам смогвам със задачките. Нооо имам надеждата, че след някой и друг месец ще успея да съчетая хобито с всичко около малката. 
Калинка е кака на Теодора с цели 2ч и половина! :P Пожелавам на малката Теди безгрижно детство! <3 Да бъде едно усмихнато и лъчезарно детенце и да озарява живота на мама и тати. :)))) <3 Ето какво направих за нея:



Заекът си го нарисувах, изрязах и обших. Ушите и лапите му минах с glossy accents. 



Новата придобивка, на която се радвах и която исках да си купя още преди половин година, но никъде не намерих, е wobble action. Сигурно сте ги виждали - малки пружинки, върху които има някакъв елемент, който се върти. :))) Не ми се снимаше чак видео, затова се опитах да хвана ефекта, колкото мога, на снимка. :)



Много забавна картичка се получи. <3 Тъй като заекът е с googly eyes, когато се върти, издава звук точно като дрънкалка. :) Затова му "връчих" и една дрънкалка, запълнена с остатъци от панделки - много любима техника. :)



Отново заложих на малко по-закачливо послание както отвън: 



... така и отвътре:



Посланието си го написах на Word. :)
Ето и вдъхновението за картичката на Теди - заекът на Калинка, който ѝ купихме в 7-ми месец, защото много ме риташе вечер и песничката на Зайо я успокояваше. :)



И за десерт да ви се похваля - получих Червенокоска точно когато ми изтекоха водите и така и не стигнах до пощата да си я взема лично преди раждането. Бебо ми я донесе в болницата, защото нямах търпение да я видя и както се казва - made my day! :)))) Наистина усмихна деня ми, а тогава имах огромна нужда от това. :) Кали, благодаря ти от сърце за прекрасния подарък и за милите думи, които ми дадоха много кураж в точния момент! :) <3

Сега се връщам да прочета вашите публикации, докъдето стигна, защото хич не ми се иска да пропускам красотите, които творите! :)))) <3 

Успешна нова седмица, сладурки!

J I J I.

18 коментара:

  1. Скъпо момиче, честита рожба! Макар да те "улових" вече, отново от сърце пожелавам на теб, мъжа ти и най-вече на малката Калина да бъдете много здрави, усмихнати и безкрайно щастливи, да се радвате на слънчевите мигове заедно и да се обичате много.
    Картичката ти е перфектна. Толкова идейна, подходяща за случая, закачлива и безупречно изпълнена. Браво! А за хобито не се безпокой - с времето ще си намери мястото. Сега имаш по-интересно ново забавление - радвай му се, защото е велико. Хиляди целувки от нашата компания :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. О, Джидждка, специални и топли поздрави за малкото ви слънчице. Бъдете щастливи, сплотени и много усмихнати. Прекрасна новина и голяма радост е появата на детенце, а пък твоята Калина е и късметлийка, защото мама ще я облича като кукла с нейния талант ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна новина,прекрасна ....Да сте живи и здрави цялото семейство,а малката Калина да расте здраво , безгрижно и много щастливо дете !
    Картичката е прекрасна ,много идейна и много добре направена .За времето ,просто ти трябва да свикнеш и ще ти оставя много повече от колкото очакваш ,така че очаквам съвсем скоро още красоти.


    Поздрави и прегръдки !

    ОтговорИзтриване
  4. Честита бебка! Да расте здрава, щастлива, обградена с много обич !
    Честито и на вашите близки !
    Много подходяща картичка и перфектно изпълнена!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Джиджи, честитооо! Да ви е жива и здрава бебка! Да расте безгрижна и щастлива! :)
    Прекрасна картичка си сътворила, толкова сладка и миличка! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Джиджиии, честита принцеса - да ви е жива и здрава, много да ви радва, а вие много да я слушкате ;) Нека животът й да бъде вълшебен и изпълнен с невероятни мигове :):):)
    Картичката е толкова сладичкаааа - а зайчето е просто уникално :):):)

    ОтговорИзтриване
  7. Честита принцеса,Джиджи!Да ви е жива и здрава,и много да ви радва!
    Картичката е разкошна!

    ОтговорИзтриване
  8. Джиджиии, най-после дочаках сладката розова вест - тези дни усилено си мислех за теб :) Да ви е жва и здрава малката принцеса! Надявам се, че раждането е минало ок и се възстановяваш бързо! Споко, след първия месец нещата стават по-лесни. Не го мисли сега хобито - децата растат толкова бързо, че трябва да се наслаждаваме на всеки миг!
    Целувки много от нас!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна новина, Джиджи! Не мога да се възхитя подобаващо на картичката при вълнението за малката принцеса Калина! Нека да расте здраво, умно и талантливо дете за да радва дните ви! А ти се забавлявай с нея, хобито няма да избяга :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ех,че новина:)Да ви е жива и здрава малката Калинка,много да ви радва и усмихва!А вие покрай нея да виждате живота през детските очи!
    Да е живо и здраво бебче Теди което пък е пряка причина за създаването на тази чудесна бонбонено -зайковска картичка:)Сега за известно време ще смениш хобитата:),но ние сме тук и ще чакаме да ни покажеш и най-съвършеното ви творение:)Позддрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесна новина, Джиджке, да ви жива и здрава малката рожба и да имате много поводи за радост и гордост. Добре дошла в клуба :-) Само да вметна,че и моя синковец е роден на 27.04 ,но преди цели 2 години :-) Картичкта е стрхотна и точно в твой стил. Браво!Още веднъж поздрави и прегръдки !

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна новина! Честита мъничка рожбичка :) Да порасне умничка, красива, здрава, щастлива и да дарява всички ви с много усмивки. Картичката е сладурска, откъдето и да я погледнеш. :)

    ОтговорИзтриване
  13. Най-хубавото събитие - много се радвам за вас <3! Бъдете здрави всички и се радвайте един на друг! Прекрасната Калинка да е здрава и да расте умна, добра и креативна като мама Джиджи! Да имате много хубави моменти и с нетърпение очаквам следващите ти включвания! А зайо с дрънкалката е уникален сладур! ХОХОХО

    ОтговорИзтриване
  14. Честито Джиджи! Да ви е много здравичка малката принцеса, да расте щастлива и да ви радва много.
    А картичката е толкава сладка.

    ОтговорИзтриване
  15. Честито сладка мама Джидижи, на теб и на гордия татко. Добре дошла на новото теленце в нашия крафтърски отбор. Страхотно име са ти избрали чудесните ти родители, и съм сигурна че под него ще се кипри една красива, умна, добра и прекрасна принцеса.
    Колкото до времето - и аз така си мислех, че няма да смогвам с многото дини под една мишница - но както виждаш доста често се разписвам из блоговете... сигурна съм че и при теб ще е така.
    А ако те мъчат бебешки въпроси, свиркай :) все още са ми сравнително пресни спомените - винаги на разположение за теб.

    ОтговорИзтриване
  16. Джиджи, честита радост и на двамата/тримата!!! Отдавна се чудех няма ли най-после да се появи малкото теленце, а не се сещам да отворя блога ти и да видя! Бях в информационно затъмнение 10 дни по празниците и още не мога да насмогна.
    Бъдете здрави, бодри, весели, щастливи, игриви и се радвайте на всеки миг заедно. Децата растат толкова бързо, че понякога ти се иска да спреш времето, за да се насладиш по-дълго на момента! Целувки и на двете ви!!! А картичката е върховна! Отново си извадила от вълшебната шапка хитри и красиви идеи! Липсваше ми много и се надявам скоро пак да те виждам тук!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Честито бебче, да ви е жива и здрава малката Калинка! Целувки от България! Много сладка и кипра картичка, много е оригинална и изпипана!

    ОтговорИзтриване
  18. Джиджи, честита дъщеричка миличка :) Аз тъкмо се чудех къде си и влезнах да видя какво става...Така ме зарадва с новината. Да ви е жива и здрава малката Калинка( май вече е голяма- то минало месец). Да знаеш че след 3-тия месец е много по лесно :))) Картичката за приятелчето ви е разкошна <3 Всичко най- най хубаво желая! Поздрави от нас с бебчо :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!