неделя, 1 декември 2013 г.

Зимен пейзаж {Christmas scene}

Здравейте, мили мои! 
Честит декември! :)

Наминахте ли вече през ТокБобок да видите новата тема за декември? :) Ако не сте, да ви кажа, че тя е "Anything goes / Всичко е позволено". Перфектната тема за декември, а и за всеки друг месец, мен ако питате. :D За да ви вдъхновя, подготвих Таг №5 за Размяната на Ем. Доста по-различен е от останалите в серията - няма оцветена картинка. Бях твърдо решена един от таговете да бъде опит за използване на любимия ми печат-гора като зимен пейзаж. Ето какво се получи:


Да започвам с кредитите... :D Изрязаният елемент с къщичката и борчето са ми от Снежи, дантелата и пънчът-ангелче - от шМи, снежинките - от Мила, хартиите и камъчетата - от Софи. :D 

Печатът-гора е ембоснат върху дебел паус - около 180гр може би (vellum cardstock). Ангелчетата ги направих като чипборд елементи от 6 ката изрязани ангелчета от крафт картон. Минах ги с crakle accents.


Единственото джобче е малко по-различна кройка от тази на останалите тагове - минато е с фистон бод. :) Около 3х1.5см е, мъничко е, затваря се с велкро. :) 

Надявам се да ви хареса и да ви вдъхновя за още коледни проекти.

Ще се включа в:

Това е от мен за днес. Очаквайте включване утре с поредната бебешка картичка за тази година. :)
Хубави почивни дни!
Поздравчета!

JIJI.

14 коментара:

 1. Много добре се е получило. Браво !Този пънч с ангелчето за първи път го виждам , много е сладурски, ще се затрудня ли ако питам на коя фирма е и дали изобщо го има в Бг.Печата също много ми хареса, за него няма да питам, защото предполагам, че тук няма да го намеря :D

  ОтговорИзтриване
 2. Я, какви красоти може да твори Джиджи без оцветена картинка. Приказна снежна картина, радвам се, че хартиите, които ти пратих са се превърнали под твоите пръсти в прелестен таг, който ще зарадва още някой след размяната при Ем. :) Обаче всеки път, като вляза в блога ти и научавам по нещо ново, което намирам за супер. Ето сега видях как се ембосва върху паус, как може да се използва и този фистон бод в картички. За печата няма какво да казвам, вече сме се убедили в неограничените му възможности- страхотен късмет извади, че го намери, както и той теб. ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А, и да добавя само- благодаря, че участва в щурото ни предизвикателство Snowy winter ;)

   Изтриване
  2. А и едно Thank you от екипа на Jellypark Friends ! :)

   Изтриване
 3. Великолепен! Пожелавам си го. Този месец започвам с късмет, така че шансове имам. :)

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ти, Джиджи, за чудесното вдъхновение, което си ни подготвила. Отново страшно много елементи, пипнати кой от кой по-прекрасно. Ще се моля да ми се падне някой от твоите тагове, независимо кой, всичките са чудесни!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Джиджи, има ли смисъл да казвам, че този ми стана любимия ти таг? Не си падам по оцветените картинки, но за сметка на това обожавам този твой печат - в какъвто и вариант да ми го предложиш, винаги е невероятно красив. Сега ще го чакам в пролетна картичка :)
  пс. Джобчето е върха.

  ОтговорИзтриване
 6. Браво Джиджи!Ами то аз май нямам какво да добавя-всичко е супер яко както казват и останалите момичета.Много ми хареса джобчето и идеята с велкротo( ако така се казва):)))))

  ОтговорИзтриване
 7. Beautiful tag! Love the subtle colors and layers. Thanks for joining the Jellypark Friends Christmas Challenge this month!

  ОтговорИзтриване
 8. Ехххх, ама си заслужаваше чакането този прословут таг номер 5 ;) Прекрасен е! Носи цялата нежност на зимата и светлината на празника! Нямам търпение да го видя на живо!
  Много се радвам, че го включи в Щурото предизвикателство!
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 9. Incredible work! Love it! Thank you for joining us at Jellypark Friends! :o)

  ОтговорИзтриване
 10. Прелест, Джиджи, истинска прелест!

  ОтговорИзтриване
 11. So pretty and dainty looking, beautiful colours. Thank you so much for sharing it with us over at Jellypark Friends for our Christmas Challenge. Mel :o)

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!