понеделник, 20 януари 2014 г.

Далеч над... {Far over...}

Така започва песента на джуджетата от "Хобит"... :)

Здравейте, мили мои и за много години! Това е първата ми публикация за 2014-та година и искам да ви пожелая да ви е здрава, мирна, щастлива, изпъстрена с много положителни емоции и много вдъхновена! <3 

Филмът, за не дотам голяма моя изненада, много ми харесва. Не е изненада, защото и на Властелина съм голяма почитателка. ;) Съвсем случайно, разглеждайки печатите на Mo's DP, попаднах на това джудже, което поразително ми напомни на Гимли, както и на повечето джуджета, които участват в "Хобит". Сетих се за моя неизпълнен дълг от миналата година, а именно картичка за последния записал се във FB страничката ми за "Pay It Forward 2013" - мой много близък приятел и поклонник на Властелина, Хобит и всичко, свързано с фентъзи. :) Ето каква фентъзи мъжка картичка спретнах:


За тези, които като мен харесват "Хобит", ще разпознаят началото на песента, the arkenstone в горния десен ъгъл на надписа, както и ключа за тайната врата към Еребор. :) 


За тези, които повече се интересуват от направата на картичката, за пръв път използвах Big Shot-a си, за да направя релефа за фон. Използвах папка, която би трябвало да е "плетена кошница", но в комбинация със сребрист перлен картон ми напомни на метал. :) Използвах телбод и малко брадс-винтове за прикрепянето на "металния" панел към "дървения".  
Джуджето е оцветено с акварелни моливи и глоснато тук-таме. :D Хартията е от Bramble Rose на MME.


Надявам се да ви хареса!

Ще я включа в:


Успешна нова седмица, сладурки!

Поздравчета,
JIJI.

7 коментара:

  1. Уау, чудна е! Много ми хареса хобита и "ламаринения ефект"! Благодаря, че се включи с тази мъжка прелест в Card Mania!
    Поздрав

    ОтговорИзтриване
  2. Уау! Страхотна идея за ламарината- а аз преди да прочета, че е папка за релеф, си помислих, че е истинска :)) Винтовете са уникални. Браво, Jiji!

    ОтговорИзтриване
  3. Уникална е,направо ме пренесе във филма! " Ламарината "е страхотна идея и цялостно излъчва загадка ,като фентъзи сюжет! Поздравления,желая ти успех и се радвам че сподели този сладур при нас в Card Mania!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е! Даже си помислих, че основата е от метално фолио.

    ОтговорИзтриване
  5. Няма как да не отбележа - много готино се е получил фона! Наистина изглежда като метал, аз даже си мислех, че е алуминиево фолио или нещо подобно. Браво, мила!

    Мерси, че я включи при нас в The Crazy Challenge!
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  6. This is really awesomw! Love your colouring and especially the wooden paper and all the metallic effects. Great job!
    Thank you so much for joining us at Mo's Digital Pencil!

    Hugs, Anja

    ОтговорИзтриване
  7. Тази публикация съм я изпуснала, тогава бях рожденичка и се радвах като децата (ми) в Дисни ленд :). Уникално добра идея и изпълнение. И аз се заблудих, че това е метално фолио. Чудесен ефект. Браво!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!