понеделник, 3 февруари 2014 г.

Една по-различна бебешка картичка {Somewhat unusual baby card}

Здравейте, мили мои!

Съдейки по етикетите в блога ми, бебешките картички май са любимият ми жанр. :) След като вече направих поне 10-ина за последната година, реших да експериментирам малко. Не е розова, въпреки че е за момиченце. Не е с количка или с типичните бебешки атрибути и играчки, каквито правих досега. Бебенцето, за което я направих, е първата рожба на моя братовчедка и е много чакано и правено вързопче. :) Затова исках да е нещо по-интимно. Исках да присъстват и мама и тати, не само Бебка. :) Ето какво се получи:


Печатът с луните е на A Day For Daisies - Love In The Night. Аз ли съм повредена нещо, не знам, но като видя печат с луна... е, няма как да не е мой! :D Този не е изключение - взех си го в деня на рилийза му. :) Бебенцето е отделен печат - от битака, но в Лион и ми е скъп подарък от двама мои състуденти. :) <3 Много ми хареса комбинацията от двата печата и след разрешение от Tammy от ADFD (Thanks, Tammy!), хибридната картинка стана факт.


Оцветих я с акварелни моливи, а небето направих с дистрес мастило Chipped sapphire (превръща се в мой много любим цвят). <3 Сърчицата са  минати с течни перли Bisque (Софи, <3), които използвах и за рамката. Сложих камъчета на мястото на някои сърчица, както и малко diamond stickles по небето. Луните са минати с glossy accents.  


Украсих с едно малко "И" за Ивайла. :) И малко seam binding, enamel dots и любимите ми висулки. <3 :)


Ще се включа в:
Надявам се картичката да отговаря на условията и на трите предизвикателства. :) Ако не, не се колебайте да я изтриете!

Успешна нова седмица, талантливки!

Поздравчета,

JIJI.

9 коментара:

  1. Джиджка, прелестна е! Определено бебешките картички са ти голяма сила. Всичко ми харесва. Май най-много фона. Ще взема да се изкуша за този сапфир. А с толкова много сърца, разбира се че е по темата!

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина нетипична бебешка картичка, но пък толкова изящна и красива - като за истинска принцеса! Просто приказна!

    ОтговорИзтриване
  3. Джиджо, днес я гледах на телефона си сигурно сто пъти тази картичка. Показвах я на всеки, който се доближеше до бюрото ми - УНИКАЛНА е. Напълни ми душата. Много си личи, когато картичките са правени с любов, вътрешно желание да зарадваш някого, лични и интимни са... (имат си "онова" намигване"). Тази определено е от тях. Ужасно е добра :) Харесвам всичките ти бебешки картички, определено са ти сила голяма, но тази ме развълнува дълбоко....

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за милият коментар Джиджинка.А аз просто нямам думи за твоята.Ако можех, бих влязла през монитора за да надникна и да видя още по отблизо тази прелест.Всички в къщи ми се смяха-какво гледаш толкова задълбочено, ще те чукне нещо по главата хи хи ...........Супер готина!И как иначе, нали е сътворена с толкова много старание и любов.Гуш.......:)))))

    ОтговорИзтриване
  5. Толкова мило ми стана от тази картичка, Джиджи, че се просълзих! Великолепна е!

    ОтговорИзтриване
  6. Уникална е Джиджи!Страхотна идея !
    Поздравления

    ОтговорИзтриване
  7. Очарователна е, Джиджи! Наистина една по-различна бебешка картичка, но за сметка на това ФАМОЗНА. Мисля, че ще поставиш началото на едно по-различно мислене за правене на бебешки картички. Благодаря, че ни показа тази любов в Хартиени вълшебства.

    Поздрави,
    Зара

    ОтговорИзтриване
  8. Lovely card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  9. Още една разкошна картичка, която мернах при теб! Страхотна е, и въпреки че не притежава характерните за бебешката картичка колички, дрънкулки и тем подобни, пак се е получила достатъчно нежна и подходяща за новородено бебче, защото определено съдържа интимната нотка в себе си!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!