петък, 14 февруари 2014 г.

You're hot!

Нали не мислихте, че ще ви подмина точно на Св. Валентин и ще пропусна да ви се обясня в любов, мили мои картичкофеи! <3 :)

Честит Св. Валентин! Пожелавам ви животът ви да е изпълнен с много любов! Обичайте и бъдете обичани, защото това осмисля цялото ни съществуване. :) Изразявайте любовта си чрез творчеството си и радвайте окото ми, защото без вашите красоти не мога! :) And I totally mean it. :) <3

Картичката, която ще ви покажа, е единствената валентинка, която направих тази година, и отива при най-прекрасния мъж на света - моя Бебо. <3 :) Рядко правя повече от една валентинка и тази година отново е само една. 


Не е съвсем класическа. Няма много розово-червени сърчица, но пък не е и мъжка. Понятието мъжка валентинка ми е малко чуждо. :D Пък и нашата любов с Бебо е една такава тийн, сладникава и недорасла. :D Нали се залюбихме на детски лагер, когато бяхме на по 16г, та не сме мръднали много от тогава. С дете, женени... все едно, същите 16-годишни лАпета сме и все толкова лудо се обичаме. :) 

Тази девойка на Saturated canary - I'm Sweating You много ми заприлича на мен от годините, когато с Бебо ходихме на детски лагер на Равда. :) Имах и такъв синьо-зелен потник. И тъй като Крафт Фактори ни питат в Картичкофурии "Коя си ти?", това е моят отговор - замечтана по морето и Бебо... ;)


Нищо интересно по направата на картишока - малко enamel dots, brads и панделка и готово. :) Направих фона с папка за релеф chevron и исках вътрешността да имитира лицето, като налепих хартийки в същите цветове и десен на chevron.


Ще я включа в:

И както вече казах, с тази валентинка виртуално искам да поздравя и вас. :) You all are truely hot! Много сте яки и много ви се радвам! ;)

Надявам се да ви хареса!
Хубав празник и прекрасни почивни дни от мен, талантливки! 

Поздравчета,

JIJI.  

9 коментара:

  1. Много сте сладки - и вие, и любовта ви, и плода на любовта ви, готината Калина. Останете си все такива бебешори - влюбени един в друг тиийнове! Честит ви празник.

    ОтговорИзтриване
  2. Ти си толкова гореща и готина :)) Честит празник и на теб, бъди все така весела и позитивна :) Радвай се на любовта и на прекрасното семейство което имаш :) Тотално се влюбих в тази мадама :)

    ОтговорИзтриване
  3. :) Усмихна ме, Джиджи! Толкова весела и закачлива картичка си му направила! Радвайте се дълги години на този плам и тийн любов!

    ОтговорИзтриване
  4. Ама, как да не ни хареса, бе, Джиджина? Всички прекрасни свежи, млади цветове на лятото си грабнала в една шепа и пръснала с много чиста обич. Чудесна, закачлива и хоти картичка, от всеЙ да я погледнеш. Бъдете все така влюбени, бебета :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. Ссссссссс! (това е звук от нажежено) :) Много секси картичка, пожелавам ти да сте все така горещи и да не изстива никога това, което имате!

    ОтговорИзтриване
  6. Аз малко закъснели поздрави, ама ще ми простиш! Много готин картишок. Още по-готин е разказът... и потникът... :D Джиджка, обичайте се все така лудо още много! Калина е супер сладкиш! Какво му трябва повече на човек? :)

    ОтговорИзтриване
  7. Невероятна си и ти, и картишока, и цялото ти семейство! Бъдете все такива готини и никога не губете детското в себе си!

    ОтговорИзтриване
  8. Jiji здравей! Ето, че най-накрая и аз се докоснах до твоя блог!
    Колко е хубаво, когато чувам и се натъквам на подобни истории за двама влюбени, за което ви поздравявам! Няма нищо по-хубаво от това да запазите чувствата си така силни и истински, както са били в началото, независимо дали сте останали деца и до днес, даже още по-хубаво!
    А картичката много ми хареса! Цветовете са повече от разкошни. Веднага ме грабнаха!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!