петък, 29 август 2014 г.

Бебе Лъвче {Baby Leo}

Здравейте, мили мои съкрафтърчета!

Surprise, surprise, пак бебешка картичка! Нали знаете, като станеш на 25 и всички около теб започват да правят деца. Като станеш на 30, почнат и да се женят. За сега сватби около мен не е имало, чакам с нетърпение. Но виж, бебешорите поп-ват като пуканки. <3 Ето какво измайсторих за поредната трета братовчедка на Калина:


За хората, които не вярват в хороскопи, ще прозвучи странно, но мамата много искаше да роди Лъвче и наистина стана така - в последния ден на зодията. :) Затова знаех, че непременно трябва да присъства на картичката. Направих го пънчарт и му сложих мърдащи очички. :) Исках да му сложа и розова панделка, но биологът в мен не позволи - все пак има грива, кого заблуждавам. :D


Използвах ВСИЧКИТЕ си папки за релеф и съм толкова доволна, че им намерих приложение на всички едновременно! :) Използвах техниката letter press (можете да прочетете какво е разказала Софи за техниките с ембосинг папки тук), за да направя розов фона във вдлъбнатата част на релефа.


Използвах новите си бебешорски шаблони на Little B - Baby за дрешките. За украсата - обичайните брадс, но този път съпроводени от пайети. :) Отдавна се каня да използвам тези шивашки орнаменти, но все не се сещах да си взема. Сега в България се запасих, така че ще ги виждате и в следващи проекти. ;)


Хартиите са на Fancy pants и вече правя 2ра-3та картичка с тях, обожавам винтидж звученето им. За разлика от Кат, мен все на винтидж и дистрес ме избива като започна бебкша картичка. :D


Надявам се да ви хареса! :)
Трябва да ви предопредя, че идват още бебешки картички. :D

Поздравчета,
JIJI.

3 коментара:

  1. Да ми хареса ли... направо съм влюбена в тази картичка! Лъвчето е толкова сладичко! :)
    Сега бързо отивам да се образовам за таз техника. Срам, срам, че не знам как се прави.

    ОтговорИзтриване
  2. Джиджо, мисля че са ми се изчерпали вече суперлативите за твоите бебешки картички. Освен да те обявя публично за богинята на бебешките картички, друго не мога. Как пък ти ги разжда главата такива - различни, нестандартни, оригинални, леко винтидж, и все пак по детски наивни и сладурски. Кефиш ма!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е сладурска и оригинална със съчетанието на ембоснатата хартия!Готина цветова комбинация.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!