неделя, 24 август 2014 г.

Британския флаг {Union Jack}

Здравейте в тази късна вечер, фурийки!

Днешната експресна картичка направих за 3-4ч и отиде при наш близък приятел, с когото се сприятелихме на швейцарска територия, а сега трябва да се разделим, поне пространствено. Учихме заедно в университета и за разлика от нас с Бебо, той действа по-бързо и завършва края на този месец. След това заминава за Англия, което доста ни натъжава, но пък е ново приключение за него и страхотна нова работа. :) Ето и какво измайсторих за случая:


Той е голям фен на индийската култура и пие много, ама много чай. Тази топла напитка знаете, че е емблематична и за Кралството, затова посланието беше ясно от самото начало. Всичко останало трябваше да се напасне на него. :)


Ако трябва да съм искрена, часовничето ми се стори, че показва 4:55ч, което щеше да е перфектното време за английския следобеден чай, но после видях, че малката и голямата стрелка са разменени, и всъщност показва 11:25ч. :D Бях леко разочарована, но го оставих, пък дано успее да заблуди и получателя. :P

За да направя Union Jack, първо го принтирах, после изрязах по очертанията, за да си направя шаблон/маска. След това използвах дистрес мастила salty ocean и chipped sapphire за синия цвят и memento ladybug за червения цвят. Предварително туширах хартията с tea dye. След това отпечатах и ембоснах с безцветна пудра стиймпънк елементите. Намачках хартията, за да придам състарения вид, който целях. След нанасянето на цветовете на флага, си поиграх с малко фонови печати и дистрес мастило walnut stain. :) Забавление, какво да ви кажа...


Балоните са шаблон от бебешкия сет на Little B - Baby. Покрих ги с distress paint rock candy. Хартията на точки е на Simply Gorjuss.


Надявам се да ви хареса моята бърза стиймпънк английска картичка, направена в последния момент. :)
Хубави почивни дни, мили мои!

Поздравчета,
JIJI.

4 коментара:

  1. Страхотна се е получила, Джиджи. Голямо развихряне е било с дистрес мастилата, но се е получило впечатляващо, шапка ти свалям! И макар че не е детска картичка, каквито обичаш да правиш- балоните, брадсовете, детайлите- всичко подсказва за теб. И както винаги посланието е супер оригинално. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Браво, Джиджи! Много хубава картичка! Страхотни цветове и комбинация от печати и елементи! Не мога да отделя очи от нея. =)

    ОтговорИзтриване
  3. Оо,супер е станала! Впечатляващо изпълнение!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна! Резултатът наистина е много впечатляващ! Много ми харесва! Ама МНОГО!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!