четвъртък, 1 януари 2015 г.

Пухкава феичка {Chubby little fairy}

Честита нова година, мили мои! Да ви е здрава, щастлива, много усмихната и изпълнена с позитивни емоции! Дано сте оставили всичко лошо зад гърба си в изминалата година. Бъдете заразяващо вдъхновяващи, както досега! :)

Ето картичката (всъщност плик за пари), с която ви вдъхновявам за пръв път в предизвикателството на Card Mania - Make it sparkle / Нека заблести!:


От тази година предизвикателствата ни стават месечни и ще се задават в началото на всеки месец. Спонсори на предизвикателството са A Day for Daisies с ваучер за $12 от тяхното магазинче, Marianne Design с наградка-изненада за един късметлия и нашият нов редовен спонсор Работилница Фантазия, които щедро предоставят ваучер на стойност 25лв. 




Надявам се да се включите и да видим много прекрасни творения в тази лесна и приятна тема! Ще очакваме да видим брокат, пайетки, камъчета и всякакви блестящи красоти.


Феичката, която използвах, е A Day for Daisies - Chubby Flower Fairy Magic. Направих 3D-paperpiecing, вдъхновен от картичката на Mariska, която получих от коледната размяна. Отдавна не се бях пипкала с тази техника, а е доста приятно занимание. <3


Хартиите са така бленуваните от мен Bo Bunny - Altitude. Тяхната покупка беше една от онези, които просто не могат да чакат. Видях ги случайно в представянето на януарския Club Kit на Simon Says Stamp и ги пожелах толкова силно, че не мигнах, докато не ги издирих в българско или швейцарско магазинче. Голямо издирване беше, защото исках блокче 6х6", а намирах само на бройка 12х12". Намерих ги в крайна сметка в швейцарко магазинче и бях на седмото небе! :)


Поради темата на предизвикателството, трябваше да има много, много блясък и блестящи неща. :) Знаете, че на мен не ми е трудно това - винаги има някакви stickles по проектите ми. 


Ще включа феичката в:


Това е от мен, мили мои!
Надявам се да съм успяла да ви вдъхновя!

Поздравчета,
JIJI. 

1 коментар:

  1. Джиджка, много хубава картичка! Всичко си е на мястото и тази сладка пухкавелка много ми легна на сърцето. Цветовете са много мои, а 3D paperpiecing-a ми е една от любимите техники. Mariska ме запали... :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!