сряда, 29 април 2015 г.

Платно с бухали {Canvas with owls}

Бухали. Ах, как само ги обичам! :)

Калина имаше рожден ден преди 2 дни и получи подарък, опакован с най-кретенските бухали, които нямаше как да не си присвоя и претворя в нещо микс. :) 

Кретенски бухали ли казах?! Честит рожден ден, Кат! :) Да си ни жива и здрава и да имаш безкрайно много енергия, за да твориш и да ни заразяваш със своята креативност и ентусиазъм. <3 Много сме хората, които се възхищаваме на умението ти да правиш от нищо нещо и мнозина завиждаме благородно на изградения ти стил. :) <3 Продължавай в същия дух!

Ето и моя поздрав за лудата русо-розова напоследък главица: 


Бухалите са изрязани от опаковъчна хартия и подсилени малко със светлосенки с акварелни пастели. Фонът направих с акрилни боички и мастило StazOn в черно.


С това платно искам да ви поканя в първото предизвикателство при Картишоците Микс Медия - "Бухали". 


Надявам се да не ви затрудним, а по-скоро вдъхновим и предизвикаме. :) Обещаваме да ви помагаме през целия период на предизвикателството да намерите "своя" бухал. :) Има много изкушаващи награди, за които може да прочетете в блога. Желая ви успех и много вдъхновение! 

Поздравчета,
JIJI.

2 коментара:

  1. Ех, по розовото се разпознах. Поредна яка страничка, Джиджи. Единственото, което признавам, е че ви бутам в разни посоки, но пък вие след това поемате с толкова големи крачки, че аз само мога да ви дишам праха и да се възхищавам отдалеч.

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, бухльовците са супер забавни! Ама каква добра идея ми даде за опаковъчната хартия. Как не съм се сетила да използвам такава, не знам?!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!