понеделник, 20 юли 2015 г.

Арт журнал: Днес е дар {Art journal: Today is a gift}

Пфу, цял месец да се изгубя, срамота! Журналът събрал един пръст прах.

Грешката с липсата е поправена, но резултатът не ме задоволява много. Явно съм изгубила инерция междувременно. Все пак исках да отворя и останалите си боички на Dylusions да им се порадвам и единственото, което имах в главата си, беше комбинацията от цветовете, които исках да използвам. Чудех се дали да не е морско дъно, но после реших, че искам повече зелено отколкото синьо и не се връзваше много за море. После загубих контрол и се осъзнах когато се беше получило това:


Трябва да призная, че това е една от провалените ми странички, които хич не харесвам. Има още 1-2 такива. :) Ма пък са си мои, ще си ги гледам с недоволство. 


Ембоснат Биг Бен, часовници и чаркове, washi, малко дати тук-там, за да свържа посланието с фона на страничката и туй то. Поне посланието си го харесвам. Видях го от Kristina Werner преди доста време и си го запазих - много обичам послания с игра на думи. <3


Датите не са случайни, три от тях са рождените дати на мен, Бебо и Калина. Ей така, защото са хубави числа. :) Ще видим дали и някоя от останалите дати ще започне да означава нещо скоро...


Успешна нова седмица, сръчковци!

Поздравчета,
JIJI.

1 коментар:

  1. Не знам кое не харесваш на тези странички. За мен са още нещо красиво, направено от теб. Харесват ми много цветовете, които си подбрала, свежи и ненатрапчиви.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!