вторник, 8 септември 2015 г.

Арт журнал: Точки {Art journal: Dots}

Здравейте, мили мои! :)

Наминавам да ви споделя голямата новина (знам, че някои от вас са напъвали заедно с мен). :D 

Преди 9 дена станах мама за втори път - на бебе Емил (Маги, много си права за името, сетих се за теб и твоя малък Емо). <3 ;) Емо се роди на 30-ти август - 3.800кг и 48.5см. Чувстваме се прекрасно и той, и аз. <3 Всичко мина точно както исках - Емо се роди естествено въпреки леките ми опасения от предишното секцио. Възстановяваме се светкавично бързо и цялото семейство свикваме с новото попълнение. :) Идвам да ви покажа последната страничка от журнала ми, която подготвих за септемврийското предизвикателство на Картишок Микс Медия. Вярвах, че темата е "Точки", но екипът от микс медия феи орисници ме изненада с прекрасното предизвикателство "Бебешки му работи" по повод появата на новото Картишоче. :) Каня ви най-сърдечно да се включите с нещо бебешко. Знаете огромната ми слабост към бебешките проекти и колко много обичам аз самата да творя на тази тема.


Страничката е експеримент с боите на Dylusions, които са ми много любими и които всеки път ме предизвикват да изляза от зоната си на комфорт и да измайсторя нещо ярко, дръзко и нетипично за стила ми. И този път така се получи.


Исках да има точки отпечатъци от mini ink blending tool-а, които отдолу да се разтичат и смесват, като пукнати балончета с боя. Останалото са изрязани елементи. Добавих светлосенки, за да придам малко плътност и да не са съвсем прозрачни маковете и клетката. Добавих и точки със структурна паста за малко релеф. :)


Написах "imagine" и "inspire" - две много любими мои думички, които исках да имат свое местенце в първия ми арт журнал. :)


Надявам се да ви допадне и въпреки че не е по темата, да ви настрои на микс медия вълна и да се включите в септемврийското ни Пето предизвикателство при Картишок Микс Медия. :)


Поздравчета,
JIJI.

2 коментара:

 1. Ооо, Емо е такъв сладур! Да ти е виж и здрав, мила, много да е щастлив и само радост да ви носи!
  Страничката е много весела и макар, че не се е класирала на септемврийско вдъхновение е изключително вдъхновяваща! А дано да ми остане веме да се включа в това предизвикателство и да мога да ти спретна нещо :)
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасен, прекрсен Емо! С кака Калина да Ви носят много радост и да растат безгрижни и здрави! Така се умилих от снимките, Джиджи! <3
  Страничките са много хубави и цветни. Харесва ми, че са много по-различни от останалите ти странички. Чудесен завършек на журнала.
  Ще се постарая да се включа в предизвикателството. :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!