четвъртък, 21 февруари 2013 г.

В бяло...

Здравейте, сръчковци! <3 :)

Липсвах ли ви вече? :D Ужас, всеки ден публикации, абсолютен спамер! :D Дано не ви дотегне, но аз се наслаждавам на блогърстването с пълни шепи! :)))))

Днес ви показвам една картичка, която няма много за разказване по отношение на техники и използвани материали. Искам по-скоро да обърна внимание (или както казват американските крафтърки: "to give credit") на предизвикателствата и талантливите феички, които ме вдъхновиха да направя тази картичка. С други думи, правеше ми се картичка, ама не знаех каква точно ми се прави, затова тръгнах на лов за вдъхновение, идеи и нови техники, които да изпробвам. :) Отново е нещо, което правя за първи път. Не казвам, че не е в мой стил, защото все пак не избягах много от любимите си техники... :) 

Ще започна с предизвикателствата, които ме вдъхновиха, а именно: 
  • Simon Says... White on white, което изпуснах за около час. :) Здраве да е! Много исках да пробвам да направя изцяло бяла картичка. Безспорно, най-страхотните бели картички, които съм виждала, са тези, направени с папки за релеф и шаблони за изрязване, но реших все пак да се пробвам... :)
  • CMC #14 Is This Love That I'm Feeling... - накара ме да се замисля дали скоро съм показвала любовта си към някой друг освен към Бебо... Ми, май не. Затова реших, че е крайно време да зарадвам мама с картичка по случай 8-ми март. :) 
  • Хоби предизвикателство №33: Скеч "Пролетта идва" - страхотният скеч на Мила и Танчето, който да си призная беше предизвикателство за изработване, но и истинско удоволствие! <3 Вместо банери, използвах панделка, подобно на картичката-вдъхновение на Мила. :) Темата за пролетта също успях да "вплета" - все пак е за 8-ми март. :)))) 
  • Забавлятелство 16: "Раздвижи се!", в което искам да се включа поне още веднъж! <3 :)))) Много ми харесва темата! Та се чудих как мога да "раздвижа" картичката малко. Реших, че искам интересна сгъвка. За да стои затворена картичката, ѝ трябваше кламерче, което малко поукрасих и мисля, че добре се върза.
Да ви покажа все пак и крайния резултат:



За тази интересна сгъвка ме подсети съвсем скоро Ани със страхотната си пролетна картичка, а цветята скъсах по урочето, което Ellie сподели. <3 :)



А, между другото, това май е и първата ми квадратна картичка - 10х10см е. Картинката е направена с бял ембосинг върху оризова хартия. 




С Фона доста се позабавлявах... :D Направен е от 1см кръгчета, изрязани с пънч (не мога да повярвам, че не направих цялата стая в конфети!) :D Използвах бордюрен пънч Doily lace на Martha Stewart. Сложих перлички и перлени сърца-брадс тук-там, някой и друг шев и та-даааа! :) Отвътре оставих място за пожелания.



Естествено, когато е чисто бяла картичката, винаги рискуваш да изглежда или много "постна", или много сватбена, но това е положението. :D Надявам се да се хареса! :)

А ми, това е за сега. :) Имам още 2-3 идеи за картички, които искам да реализирам, така че ме очаквайте отново съвсем скоро. :D 

Картичката ще включа в гореизброените предизвикателства (е, поне тези, които все още са активни). ;)

Приятен ден от мен, момичета! <3

J I J I.

20 коментара:

  1. Еха, красота - монохромна, нежна и чудесно изпълнена картичка. С удоволствие разгледах всяко детайлче. Много ми харесва пауса в средата с ембоснатия печат. Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря! <3 :))))) Радвам се, че ти харесва! :)) Скечът на теб и Мила в Хоби предизвикателството има огромен принос за крайния резултат! :)))) XXX

      Изтриване
  2. Очарова ме, Джиджка. Толкова перфектно изпълнена обичлива картичка. Естествено и само за мама. Паусът е разкошно решение, а сгъвката и кламерчето страхотно завършват цялото магично внушение. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехааа, шМи, мерси за хубавите думи! <3 :))))
      Сега навестих и твоето крафт местенце и както винаги бях "ЛЕЛЕЕЕ О_О"! :D Невероятна, невероятна...
      Обикновено се възхищавам на хора, с които имаме коренно различен стил (защото знам, че аз никога не мога да постигна техния резултат), но в теб открих един от най-сродните и най-любимите си творци! :) Благодаря ти! <3

      Изтриване
  3. Джиджи, трябва ли да казвам, че картичката ти е вълшебна, нежна и очарователна? Точно каквато трябва да е картичката за мама. А с точките ме разби - как имаше търпение да лепиш толкова много точки? Въобще такива сложни картички с много детайли, така внимателно направени ме изпълват с респект, да знаеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахахаха и аз не знам откъде това търпение, Кате, верно е доста сръткава работа... :D Даже ми помага да си почина, да си мисля за разни други неща, докато си лепя кръгчетата бавно-бавно едно по едно... :D
      Благодаря ти за комплимента! <3 :)))))

      Изтриване
  4. This is such a beautiful card. I love the delicate colours, fabulous design and gorgeous detailing.
    Thank you for taking part in the Card Mania Challenge this time
    Sue

    ОтговорИзтриване
  5. Джиджи, първо ще те поздравя с присъединяването към блог-пространството! Добре дошла! И ще ти кажа, че тази картичка е великолепна! Пленява с нежност, внимателно подбрани детайли, комбинирани по страхотен начин! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  6. Ама как "постна" - много е красива! Според мен е доста трудно да направиш картичка в един цвят.

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна е - интересна, нестандартна, нежна...идеалната за майки! :) И аз отдавна се каня да направя бяла картичка, но само с каненето си оставам :( Да не говорим за този пънч, че го искам от 2-3 години хаха Успех в предизивкателствата, имаш всички шансове за спечелването им!

    ОтговорИзтриване
  8. Много нежна, красива и елегантна картичка!

    ОтговорИзтриване
  9. Наистина е вълшебно бяла! Цветята на пауса много ми харесаха! А това с точките си е направо постижение!
    Радвам се, че се Забавляваш с нас!

    ОтговорИзтриване
  10. От мен имаш едно огромно БРАВО!!! тази картичка е перфектна! Според мен най трудния цвят за направа накартички е белия... при другите все може да използваш различни нюанси на цвета, но при него няма как. При теб се е получила прекрасна картичка! всичко си е абсолютно на мястото и изглежта толкова нежна!

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесна картичка! От любимите ми-правена с любов, търпение, вдъхновение и желание за експерименти. Всичко в картичката ми харесва, но точките направо ме разбиха :)

    ОтговорИзтриване
  12. JIJI, страхотна картичка! Цветята на пауса страшно ме грабнаха! Винаги съм се впечетлявала от изцяло картички направени в бяло, а твоята определено заслужава моите адмирации! Много се радвам, че се включи в нашето придизвикателство в Hobby Challenge!

    ОтговорИзтриване
  13. Много нежна и ефирна картичка, страхотно ми хареса цялостното излъчване - лъха една чистота, женственост и елегантност!
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
  14. Уаууу...невероятна прелест!!!:))) Бравооо!!!ххх

    ОтговорИзтриване
  15. Бяла и нежна..чиста и вълшебна..Точно като за мама..Изпълнена с любов, търпение, нежност, грижа към всеки и всичко, към всеки детайл..
    Това с точките е..уникално! Цялостното излъчване е чудесно.
    Изобщо не се съмнявам,че картичката е била оценена по достойнство от МАМА и сега предизвиква усмивка и умиление при всяко поглеждане към нея..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 33, зададено от Мила и Таня!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!