понеделник, 11 март 2013 г.

Усмихнато АТС

Здравейте, мили мои неуморни творящи съ-крафтъри! :D

След като обиколих уютните творчески кътове на повечето от вас, дойде време да ви покажа втория ми опит за АТС за Забавата на Ем. Направих го в една много любима моя цветова комбинация (много бледо розово, тюркоаз/резеда и бежово/кафяво/крафт), която по някаква причина ми носи уют и усмивка. :))) Получи се бих казала доста семпло АТС, но си го чувствам много "мое". :))))


Нарязах дизайнерски хартийки и ги използвах по любимия ми начин - пачуърк, но този път създадох фона от диагонални ивички. :) Написах посланието (а впоследствие и "името") на АТС-то - smile, защото именно такова настроение ми носи. :)


Не съм правила преди АТС-та и сравнително скоро разбрах що е то, но си мисля, че трябва да е здраво, твърдо, "запечатано" с някакъв гланц или лак, и затова отново щедро ръсих безцветна ембосинг пудра върху фона. :D Има си и малко копченце, ей така, за да "намигне" на новия си собственик.Тъй като стана многопластово, ще го включа в новото предизвикателство на CMC #16 Lots of Layers / Многослойна картичка

Успешна и много вдъхновена седмица, момичета! <3 :)

J I J I.

8 коментара:

 1. Много хубаво АТС - различно, лъскаво и в прекрасна гама.

  ОтговорИзтриване
 2. Чудничко е! Много свежа цветова комбинация!

  ОтговорИзтриване
 3. Джиджка, и на мен много ми хареса изборът на цветове и хартии. Ивиците са се получили много добре и са прекрасно акцентувани от конците и самото копче. Прекрасно, цветно и елегантно лачено бих казала :)ххх

  ОтговорИзтриване
 4. Много свежо и наистина усмихващо АТС! Харесаха ми не само цветовете, но и пачуърка, шевовете, закачливото копченце. Страхотен първи опит!

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасно е! Толкова стилно и изпипано. Копчето е черешката на тортата:) Щом това е първото, чакам с нетърпение да видя следващите!

  ОтговорИзтриване
 6. Много свежо изпълнение ,в прекрасни цветове!
  Благодаря ти ,че се включи в предизвикателството на Card mania challenger!

  ОтговорИзтриване
 7. Много свежо и интересно АТС!Какви ли ще ги сътворя аз???
  Благодаря ти ,че се участваш в предизвикателството на Card mania challenges!

  ОтговорИзтриване
 8. Джиджи, много ми харесва! Семпла и многослойна... с любимите ми цветове! Много ме грабна!

  Благодаря, че сподели тази красота в предизвикателството Card Mania! Успех и те очакваме отново за следващото :)

  Нели

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!