понеделник, 17 февруари 2014 г.

Честита ми блогогодинка! {Happy Blog-Day To Me!}

Здравейте, сладкиши мои! <3

Днес Медоносното зайче чества цяла годинка в блог-пространството. <3 :) Момичета, знаете, че без вас нямаше да съм това, което съм. Благодаря ви за всички критики, поощрения, красиви думи и усмивки, които ми подарихте през тази година и се надявам да продължавате да се отбивате тук. :) 

Чудех се, маех се с какво лакомство да ви почерпя - дали да е ваучер от любимо магазинче, дали да е изненада... В крайна сметка реших да дам 2 бонбона. :) Единият ще е за всички мои последователи, защото именно вие сте хората, които ме мотивирате и коригирате, когато е необходимо. И понеже ви чувствам като свои приятелчета, прецених, че най-подходящо е да споделя с вас последните си купени блокчета дизайнерска хартия, а именно по половин блокче (18 листа от всяко) от Basic Grey Olivia и Basic Grey Oliver:Към тази награда ще добавя и ваучер на стойност 10лв от българско крафти магазинче. За да участвате:
- бъдете последовател на Медоносното зайче
- оставете коментар под тази публикация
Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип. 

Втората награда ще е ваучер на стойност $15 за дигитални печати. :) Нямаше как да не отбележа зарибяването си (за добро или лошо) по диджита през последната година. :) За да участвате, искам да ми покажете картичка с фентъзи същество, различно от фея. :) Може да е дракон (много обичам!), джудже, вампир, елф, трол, вещица или каквото искате, без феи. :) Към това лакомство ще добавя и картичка, направена от мен по темата. Ще ви я покажа в някоя от следващите публикации. ;) А вие можете да ми покажете проектите си в линкито по-долу. Имате право на до 3 участия. :) Моля ви участвайте с нови проекти, публикувани след задаването на моята тема. :) Ако искате да ми изпратите ваше творение, пишете ми на имейл jiji.cards(at)gmail(dot)com. Победителят ще бъде избран по най-субективния начин - от мен. :)

Почерпката ще бъде отворена до рождения ден на Бебо - 21 март. :) Скоро след това ще обявя и победителите.
Надявам се да ви изкуша с лакомствата, които съм ви приготвила! :)
Забавлявайте се! :) <3

-------------------------------------------------------------------------------

Hey there!

Today Huney_bunny turns one year in Blogland. Without you I wouldn't have made it so far. Thanks for all the criticism, encouragement, nice words and smiles you've left here! <3 :)

I've decided to grand 2 candies. 
One would be for one of my precious followers and it is half (18 sheets of design papers per pad) of the two Basic Grey's paper pads you see above. To be eligible, be a follower of my blog and leave a comment under this post. :) 
The winner will be drawn by random generator.

The other candy would be $15 gift certificate for digi's of your choice. To participate, I want you to make a card or another paper project with a fantasy creature different from a fairy. It can be a dragon (luv 'em!), a dwarf, a troll, a vampire, an elf, a witch or whatever. I'll also make a card following this theme and it'll also go to the winner. ;) I'll show my card in a later post. You can participate with up to 3 projects per person and please show me only new projects, posted after the date of my post. :) You can link up in the linky below. If you want to send me the card, it would be my pleasure - contact me on jiji.cards(at)gmail(dot)com. :) I will choose the winner. :)

The candy will be open until March 21. The winners will be announced soon after that.
Enjoy! :) <3

37 коментара:

 1. JIJI, ехее, много се радвам, че съм първа в коментарите и бързам да не ме изпревари някой да ти честитя Първата Блогогодинка!!! Само една година ли си тук-имам чувството, че си много по-дълго, толкова красиви и професионално изработени картички правиш! :) Още дълго дълго да ни радваш с творенията си и да ни учиш на нови и нови хитринки и никога да не те напуска вдъхновението, за да го предаваш и на нас! И ето вече ме вдъхнови- темата е страхотна, вече започнах да мисля по въпроса и обещавам, че ще изнамеря най-странното същественце от книгите на Толкин специално за теб :))

  ОтговорИзтриване
 2. Честита Блого Годинка, Джиджи! Много е сладко да си блого-фея на една годинка... тъкмо си вкусила от сладкия прашец на хобито, а той става все по-сладък с всяка изминала годинка. Бъди здрава, вдъхновена и най-важното упорита. ГуШ
  Ади

  ОтговорИзтриване
 3. Хоп и ПЪРВА се записвам в блогинката. Мила Джиджи, от сърце те поздравявам за събитието. Желая ти от сърце много здраве и творческо вдъхновение и да ни радваш много, много с прекрасните си творения. <3 Много обич и щастие в личен план. Много радост и гордост да ти дарява малката Калина. Поздрав най-сърдечен и до нови срещи. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. П.П. Оказа се, че не съм първа, докато се помайвам и чудя...се оказах трета. Но съм тук все пак. :)

   Изтриване
 4. Честита да ти е годинката и от мен, мило другарче! Остани си такова слънчице и през следващите много блогогодинки!

  ОтговорИзтриване
 5. Честит празник, Джиджка! <3
  Сигурна съм, че ще имаш още много такива празници и годинки, изпълнени с много настроение, вдъхновение, емоции и лакомства! Винаги и с нетърпение поглеждам в твоето местенце, за да открия невероятни и впечатляващи с идеи и майсторлък проекти! <3
  И макар, че от фентъзи съществата най-любими са ми феите, които си изключила ;(, ще се опитам да се включа с нещичко по темата! :)
  Доскоро! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Честита Блогодинка, Джиджи! Представям си след още една година какъв масйтор ще си станала. И сега ми скриваш шапката с идеи и изпълнение. Бъди много щастлива, вдъхновена и заредена (както емоционално, така и финансово, за да има с какво да купуваш все нови и красиви материали :) ). Вече започнах да мисля с какво да участвам...само на едно участие ли имаме право?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. <3 :)
   До 3 участия и само нови проекти. :) Поправих публикацията. Мерси, Тони! <3 :-*

   Изтриване
 7. Честит празник на прекрасния ти блог! Още много вдъхновение и прекрасни проекти ти пожелавам! Ани

  ОтговорИзтриване
 8. Честита първа блогогодинка на стопанката на това страхотно местенце! Бъди жива и здрава и дано вдъхновението винаги да бъде твой спътник!

  ОтговорИзтриване
 9. Честита блогогодинка и от мен,Джиджи! Пожелавам ти нестихващо вдъхновение и достатъчно време за реализиране на новите идеи! :)))

  ОтговорИзтриване
 10. Честита годинка, Джиджи! Още много дълго време да ни вдъхновяваш с проектите си :)

  ОтговорИзтриване
 11. Джиджи ,честита блогогодинка и от мен ,след като коментарите на момичетата са пълни с толкова хубави пожелания се присъединявам към тях и ще допълня само да имаш толкова много вдъхновение,колкото не можеш да си представиш и още повече удовлетворение от изпълнени проекти.:)И в никакъв случай не ги крий от нас за да можем и ние да им се радваме както до сега!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Момиченца-кокиченца, много ви благодаря! <3 Снежи, изтривам единия коментар, защото Блогър го е публикувал 2 пъти. :) Да ми е по-лесно после при тегленето на късметлията. ;)

   Изтриване
 12. Честита първа годинка на блога ти, Джиджи! Пожелавам ти втората да е още по вдъхновяваща!

  ОтговорИзтриване
 13. Честита, блогогодинка усмихнато и креативно момиче! Още много идеи да осъществиш и споделиш в този блог! Аз се радвам всеки път като разглеждам тук въпреки,че последно време май много не съм по коментарите.
  А пък за картичка с дракон или вампир - не знам дали някой друг ще се навие да ти направи ама мен определено ме заинтригува. Поздрави и усмивки от мен :)

  ОтговорИзтриване
 14. Поздрави и от мен! Много, много здраве, време за любимото хоби и вдъхновение ти желая аз! :)

  ОтговорИзтриване
 15. Честита благогодинка и т мен, мила! Желая ти здраве и нестихващо вдъхновение, за да пълниш това прекрасно местенце с красотички! Макар и да не коментирам много, да знаеш че редовно те навестявам!
  Целувки
  Нуши

  ОтговорИзтриване
 16. Честита ти блогогодинка, Джиджи ! Пожелавам ти много свободно време за да може да ни радваш с още много красоти.Бъди жива, здрава , заобиколена от любими хора и нестихващо творческо вдъхновение за още много нови уникални проекти :)

  ОтговорИзтриване
 17. Честита блогогодинка! Пожелавам ти още много, много прекрасни неща да ни покажеш, да си все така креативна, усмихната и лъчезарна:)

  Поздрави,
  Зара

  ОтговорИзтриване
 18. Честита ти блогогодинка, Джиджи ! Пожелавам ти много творческо вдъхновение и много изпълнени проекти.

  ОтговорИзтриване
 19. Джиджи - бриджита, честита блогодишнина. Това си е празник, чудесен. Не само за теб, а и за нас, които обичаме всяка нова свежа прелест, с която ни зарибяваш още и още, и още в прекрасното си творчество. Бъди все така невероятно позитивна, нахилена хлапашки готино и креатива до немай. От все сърце - обичай това, което правиш, защото правиш чудеса. :)ххх

  ОтговорИзтриване
 20. Честита първа блогогодинка :) . С пожелание за нестихващо вдъхновение.

  ОтговорИзтриване
 21. Сладката Джиджи, честит ти ден-рожден на блога- бъди все такова диваче и щураче! Радвай ни с красоти, свежи идеи и снимки на готина Калина. Желая ти още много години творческо вдъхновение с любимито хоби.

  ОтговорИзтриване
 22. Честито и от мен Джиджи !!! Много, много блогогодинки ти пожелавам и продължавай все така да ни зареждаш и вдъхновяваш!
  Гуш

  ОтговорИзтриване
 23. Честита блогогодинка, лудо пиле! Бъди здрава, усмихната, с късмет и вдъхновението винаги да бъде с теб! Спомням си как се появи изведнъж и с нетърпение очаквах всеки коментар. Зареждаш с позитивизъм и много се радвам, че успяхме да се видим. Очаквам нова среща, че съм обещала на Калина нещо, а аз обичам да си изпълнявам обещанията.... :D Целувки!!! ;)

  ОтговорИзтриване
 24. :) Честита блогогодинка, Джиджи! Все така да ни радваш с прекрасни проекти! Много усмивки, вдъхновение и разбира се много нови материали! Кой не обича новички неща?! ;) :D

  ОтговорИзтриване
 25. Честита блогогодинка и от мен,Джиджи! Пожелавам ти творчески устрем и нестихващо вдъхновение, нови идеи и чудесни реализации!

  ОтговорИзтриване
 26. Честита първа блогодинка! Нека я следват още много такива!

  ОтговорИзтриване
 27. Честита блогогодинка! Много вдъхновение и нови творения. :-)

  ОтговорИзтриване
 28. Честита блогогодинка, Джиджи! Пожелавам ти една нова ,изпълнена с много идеи година и много свободно време за творене :)

  ОтговорИзтриване
 29. Честита първа блогогодинка! Желая ти от сърце нестихващо вдъхновение в картичкоправенето!Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 30. Джиджи, съкровище честит празник! Желая ти много вдъхновение, свободно време и всичко най-хубаво от сърце ♡ Радвам се че те познавам, макар и виртуално!
  Поздрави и целувки
  Ками

  ОтговорИзтриване
 31. Медосно зайче,честита ти блогогодинка!Пожелавам ти вдъхновение,търпение и време за още много блогогодинки!
  <3

  ОтговорИзтриване
 32. Честита блогогодинка и от мен! Желая ти да бъдеш все така креативна и заредена с вдъхновение и нови идеи!

  ОтговорИзтриване
 33. Честита годишнина на блога! Желая ти много усмивки, много щастие, вдъхновение и прекрасни творения, с които да ни радваш! Интересна тема си избрала, дано имам време да се включа!

  ОтговорИзтриване
 34. Честита годишнина и от мен. Още много вдъхновение за творения :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!