събота, 26 септември 2015 г.

Бързо възстановяване! {Get well soon!}

Здравейте, мили мои!

Погледнах от кога не съм правила картичка - оказа се, че последната, която съм правила, е от януари. С други думи, откакто съм се захванала с арт журнали не съм хващала шарените хартийки. :) Не ми липсваше досега. Преди седмица обаче изпитах желание да пожелая нещо на едно мило детенце, което минава през тежко изпитание. Джудженцето макар и едва на една годинка е силно, борбено и съм сигурна, че ще се възстанови бързо след операцията, която трябваше да претърпи. Ще забрави всичко и ще има едно палаво и красиво детство, каквото заслужава. Бих казала, че направих тази картичка колкото за малкото човече, толкова и за мама. Тя минава през не по-леко изпитание да бъде до детенцето си и да му дава опора дори в моменти, в които тя самата има нужда от опора и подкрепа. <3 

Знаете, че нямам много време покрай Емо, затова трябваше да измисля нещо по-лесно и бързо като реализация. Откраднах си 2ч за крафтване и ето резултата:


Направих фона само с дизайнерски хартийки от 3 колекции блокчета на различни марки, като гледах да си отиват цветово и тематично. Не стана много розова и бонбонена, каквото подхожда на сладко малко момиченце, но някак си не бях в такова настроение. 

Сложих плътна оризова хартия, за да отделя картинката от доста шарения фон и напечатах пожеланието, което ембоснах с бяла пудра.


Малко шев и лъскави акценти по картинката и балона и това беше всичко. :)


Картичката вече е получена. :) 


Надявам се да ви хареса!

Поздравчета,
JIJI.

2 коментара:

  1. Браво, Джиджка, великолепна е. Знам, че наистина ще бъде оценена там, където ще отиде и се надявам широко да усмихне и детенце, и мама :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Липсваха ми твоите картички, Джиджи. Да се връщаш и към тях - толкова добре ти се получават, особено бебешките такива.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!