вторник, 11 юни 2013 г.

Сънуващото драконче {Dreamy Dragon}

Здравейте, мили съкрафтърки! :) 

Кратко спорадично включване от мен с една картичка, която беше почти завършена преди да вляза в болница. Беше останало само да се залепят отделните елементи. Е, в неделя си откраднах 1ч да я довърша. :) Много се кефих, докато се пипках с нея (естествено, тогава имах тонове свободно време). :)))) 


Печатчето на Wee Stamps - Dreamy Dragon ми е подарък от Кали за нейната блогогодишнина. :) <3 Кали, благодаря ти! :) 
Направих дракончето 3D. Оцветих го не особено успешно с флумастери. Трябваше да е на точки, защото детските флумастери, както може би знаете, не се блендват много добре... :D


Фонът е пак на облачета, направен с дистрес мастило Tumbled glass. Сложих малко перлички, шев, нарисувах и изрязах няколко цветчета, подобни на тези от печатчето, но по-големи. :) 


Отново сложих филцово облаче със сърчице. <3


Не ми се ще да издавам за кого е картичката. Дано тя не се досети преди да си я получи, но надписът отвътре е малко издайнически. :D 


Ето го и моя dreamy dragon. <3 <3 <3


Приликата е поразителна! :D

Ще включа картичката си в:

Дано ви е харесала първата среща с двете сънливи дракончета! :))))
Усмихната и слънчева седмица ви желая! <3 :)))

J I J I.

20 коментара:

  1. Страхотен е, Джиджка. Много нежни цветове :) Фъсикътинг е имало :) Абе прелест. А твоето малко драконче е невероятно. Много целувки и прегръдки за нея.

    ОтговорИзтриване
  2. О, Джиджи, да ти е жива и здрава принцесата! Много е красива! Не мога да проумея как така съм изпуснала важната новина. За мен 27. 04. също е празнична дата, защото моите момичета са родени тогава :) Пък за картичката какво да кажа-чудна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, какъв сладкиш си имаш, Джиджи!Пу-пу, все така спокойна и сладка да е!
    Картичката е страшно сладка! Оцветяването както винаги ти се е получило супер, не знам какво не му харесваш. Ако аз се справях толкова безупречно с обикновени флумастри, щях много да се радвам. :)

    ОтговорИзтриване
  4. И двете дракончета са страхотни сладури, но, разбира се, второто ми хареса повече:). Картичката ти е разкошна, оцветяването - чудесно, облачетата - и мои любими, цветенцата - красота! Браво!!! Пожелавам ти да имаш все повече време за творчество, липсваш ни с твоите креативни и уникални картички! А на малкото драконче пожелавам да спинка много, да папка хубаво и да се усмивка широко!!!Целувки и гуш от мен! Надявам се да те видя при мен още веднъж до края на месеца:)

    ОтговорИзтриване
  5. Ейй, ама тези точки му стоят страхотно! Много сладка картичка.
    И раенцата на второто драконче му отиват. Мноооого да те слушка.Живо и здраво да ти е!

    ОтговорИзтриване
  6. Джиджи, прелестна картичка си сътворила отново... Браво, а твоето малко драконче е направо бижу! Да ти е живо и здраво, много усмихнато и много, много да Ви радва!

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасно драконче си имате! <3 А картичката е толкова мила и нежна, и красива! Страхотно се справяш! Толкова ме радваш с твоите творения! ХХХ

    ОтговорИзтриване
  8. Джиджи, всичко твое производство е страхотно - картичката е толкова изпипана, нагласена, измислена..незнам дали облачето с филца и сърцето ме кефи повече или цветята които са кацнали на дървото..Всъщност знам - най-много ме кефи малката принцеса на последната снимка - това е най-доброто ти творение и така ще бъде винаги. Целувки по сладкото дупе. По нейното, не по твоето! ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Ех, че сладки дракончета си имате у вас :) Картичката е прекрасна, както всичко сътворено от теб- така кацнало на черешовото цъфнало дръвче, поне аз на такова го оприличавам, с перлите, някакси има някакъв азиатски екзотичен чар цялата композиция и същевременно точките пък създават съвременно звучене. Накратко- много ми харесва! :))) А дракончето на последната снимка не е никакво драконче, а истинско ангелче! Да ти е жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления за чудесното спящо драконче. Много са сладки и двамата :) Картичката е просто трепач. Поздравления! Дано намираш винаги по някой свободен час,за да твориш, това най-добре отморява. А , да кажа и за оцветяването. С детски фулмастри може да се оцветява така?!?

    ОтговорИзтриване
  11. Много е хубава, направена със старание и любов! Както и малкото спящо сладурче накрая...

    ОтговорИзтриване
  12. Джиджи, не знам от къде да започна...първо от последната снимка или обратно. Ще степенувам по важност, хи хи. Малкото спящо съкровище е просто невероятно - нека да ви е жива и здрава, и само радост да ви носи! А умението ти да се справяш с обикновени флумастери толкова страхотно ще откаже производителите на крафтърски подобни да произвеждат продуктите си. Картичката е невероятно миличка с всеки един елемент по нея, браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотна картичка Джиджи :)Както винаги справила си се блестящо! Бебчето е супер сладурче :) Да ти е е живо и здраво и много да ви радва

    ОтговорИзтриване
  14. Хахаааа и двата дракона са прекрасни!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Вълшебна картичка, а последното драконче си е напрово едно бръмбарче "LadyBug" :)! (и моита дъщеря се казва Калина, това е най-хубавото име)! Поздрави и усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  16. О, Джиджи, толкова сладка картичка с това готино драконче - много хубаво си го оцветила, наистина много ме усмихна с тази картичка, а като видях по-надолу твоето спящо сладко малко бебче ми стана още по-усмихнато! Да ти е жива и здрава малката Калина и много да ви радва!

    ОтговорИзтриване
  17. Джиджи, Кали е прекрасна. Много красива дъщеря си имате - да ви е жива, здрава и винаги толкова безгрижно почиваща си в топлите прегръдки на тези, които най-много я обичат.
    В чудесна комбинация ни я показа - картичката е наистина подходяща и толкова красиво изпълнена. Браво, мила, нека доброто в живота ти да те съпътства винаги :)ххх

    ОтговорИзтриване
  18. Хи хи ,наистина поразителна прилика :)Две красотички!

    ОтговорИзтриване
  19. Е, натутках се и аз между пелените на бебето и игрите на каката по детските площадки да се вмъкна и тук, за да благодаря за чудесната картичка! Перфектна е - и оцветяването, и всичко друго - получило се е на 6! Много ми е ценна и защото е единствената ръчно направена картичка, която това бебе получи :) Те вторите бебета минават така между другото - и откъм подаръци, и откъм картички, и откъм тишина... :))Благодаря ти още веднъж, Джиджи! Да е живо и здраво и вашето драконче!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!