сряда, 11 декември 2013 г.

Коледа по картичкофурийски

Здравейте, сладурковци!

Днешната картичка тръгнах да правя с мисълта, че ще я включа при Биси и нейната "Бяла магия" при Картичкофурии. Нещо обаче се отплеснах с дистресите и ето каква стана:


Бисе, ако решиш, че е твърде мърляв този бял цвят, не се замисляй, а ми направо трий! :D 
Картинката е микс от 2 гумени печата на дървено блокче:



Единият мисля, че вече няма нужда от представяне... :D За самото комбиниране съм разказала в Картишока, ако ви е интересно. :) Картинката е оцветена с акварелни моливи.


Да ви се похваля с новата ми стара (втора употреба) придобивка - 2 комплекта Christmas sentiments на различни марки (едната разгадах, че е Dovecraft), но смятам много добре допълващи се. Този надпис ми напомни на едноименната коледна песен:


И другата нова придобивка, пак втора употреба - брадс. :) Знаете за любовта ми към брадс и висулки, нямаше как да не си ги взема. Ако не знаете, да знаете вече. :)



Картичката е правена с много ентусиазъм и желание за една моя много любима и изключително талантлива картичкофея, която на всичкото отгоре е моето късметче от Коледната размяна на картички при Картичкофурии. Празнува юбилеи, блогогодинки... а, бе, купон, какво да ви кажа! При Росалинда и малкия Боян друго няма да намерите! :P Маме, за теб, спИцЯлно! <3 <3 <3 Сори, че развалих изненадата, но отидем ли в България, знам, че няма да намеря време да я публикувам и някъде по Великден ще се сетя. :D

Ще включа картишока в:
Надявам се да ви хареса!

Накрая, но не на последно място, да ви поканя в едно ново крафти местенце, което аз намирам за изключително забавно и вярвам ще става още по! :D Новият блоК на Марти от Картишоците, a.k.a. Мечка! Имаме си мъж в редиците, ей, не е за подценяване! :)))

До скоро! Остава да ви покажа и последната картичка за тази година! :)

Поздравче с една от любимите ми коледни песнички:



J I J I.

4 коментара:

  1. Направо ме астави без думи! Картишокът е невероятен! Браво, браво, браво. И се надявам този път да се видим като си дойдеш в БГ:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е, Джиджи! <3
    И печатите, и идеята и оцветяването... Много коледно и готино настроение носи! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ама как ще трия...толкова ме развесели!Благодаря ти за участието и весели моменти!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Маменце, много, много благодарим за това чудесно участие при нас! Разкошотия и половина. Много красиви печати и чудесен замисъл, изпълнен по перфектен начин! Друго нямам какво да кажа, освен, че адски много ме е яд, че няма да се видим на 22.12...... Ноооо, нищо не се знае...:))))

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!