петък, 13 декември 2013 г.

Първата по-малка братовчедка на Калина! {Kalina's first little cousin}

Здравейте, дами!

Я, кое време станало? Време за последната картичка за тази година! Не, не е коледна. :) Мисля, че се пада седмата бебешка за тази година. Бая бебета. Тази е за първата по-малка братовчедка на Калина - малката Миа. :) <3


Бързам да кажа, че терличките не съм ги плела аз. :D Взех ги от тукашното магазинче за джунджурийки. :) Количката е дървен печат от битака, знаете вече. Отпечатан е с versacolor и ембоснат с прозрачна пудра. Малко сийм, дантела и перлички. Тези брадс са от другия сет втора употреба, който си взех и за който ви разказах в предишната публикация. :) Пънчът е на Martha Stewart. За жалост не е от поредицата punch-around-the-page, но резултатът ме устройва. :) Дистреснах всичко с tea dye. 


Рамката ми е подарък от шМи и е омазана порядъчно с акрилни боички в бяло и розово. :) Надписът в оригинал е "Cherished friend" и е от един сет с пожелания на Kaisercraft - Friendship. Аз малко "изядох" friend-a, че нямаше място тук. :D


Поради малко специфичната форма на картичката, не ми беше ясно как ще я направя да стои изправена. И това, което измислих, е:


Смятам, че се получи различно. :)
Хартиите са на ММЕ и Dovecraft (благодаря, Софи!). <3 :) 
А ето и първите буйки на Калина, които обу за пръв път на път за вкъщи от Родилния дом. Сякаш беше вчера. :)


И понеже няма оцветена картинка (за пръв път от много време), смятам да я включа в предизвикателството на Софи. :)
Ето и пълния списък с предизвикателства:
Това е всичко от мен за тази толкова емоционална за мен и семейството ми 2013 година. <3 :) Много неща ни се случиха - оженихме се, преместихме се в Цюрих, Бебо започна страхотна работа, Калина се появи на бял свят, а после и малката ѝ братовчедка... <3 Кой знае какво още ни чака до края на годината. :) А аз имам още 15-тина дни за осмисляне и равносметки, след което започвам новото броене с огромно очакване на това, което ни крои 2014-та. :)

Много весели празници ви желая, мили джудженца! С някои от вас ще се видя, живот и здраве, на 22.12 у Елшите. Нямам търпение!!! <3 На тези, с които няма да се видя, искам да пожелая светла, уютна, ароматна и вкусна Коледа! :) Много подаръци и дано Добрия старец донесе най-желаните крафти материали на всички вас, феи на красотата, защото го заслужавате и защото имам нужда да ме радвате и вдъхновявате с творенията си! <3 :) Нека новата година ни донесе много здраве и само приятни емоции! <3 
Пожелавам си през новата година да ми се наложи да направя не 7, а ми поне 10-15 бебешки картички. :) Просто защото са най-яки за правене. А и получателите им са твърде невръстни, за да имат високи изисквания и очаквания от мен. :D

Ще се видим тук на 02.01. :) Тогава ще разберете защо. <3

Поздравчета!

J I J I.

6 коментара:

  1. Еее, наистина ли е последната за годината? Ще ни липсващ толкова дълго време, но поне ще се видим на 22 :). Картичката ти е много нежна и ми харесва страшно много поставката отзад. Тъкмо се чудех как стои изправена и ти показа :) Пожелавам и на теб всички крафт неща, които искаш и мноооого вдъхновение за поне 10 бебешки картички догодина :)

    ОтговорИзтриване
  2. Весели празници и много подаръци и на теб, JIJI. <3

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за емоцията, която предизвика с публикацията си, Джиджка! Много ти се радвам на хъса и отношението, с които правиш нещата тук. Надявам се да се видим на 22-ри, ако преспа не ни мине път. :) А, и картичката е много сладурска!

    ОтговорИзтриване
  4. Джиджи, ма как ти се получават тия прелестни бебешки картички. Личи си, че ти идват отвътре - успяват да предадат всички мили и топли чувства, които те вълнуват. А колкото до обзора на годината - звучи като една прекрасна изминала 2013 година, но бързам отсега да заявя, че и следващта ще бъде също толкова прекрасна и наситена с хубави емоции. Просто защото си добър човек, а на добрите хора им се случват добри неща! Много целувки и нямам търпение да се видим на 22 в София.

    ОтговорИзтриване
  5. Джиджи, чудесна е! Всичко си има - хем ретро, хем модерна (нали ретрото е на мода сега :)) Терличетата са супер сладки! Пожелавам ти весело посрещане на празниците на родна земя и една интересна, изпълнена с усмивки задаваща се година - няма как иначе да е - Калина е гаранцията! Поздрави от нас!

    ОтговорИзтриване
  6. Джиджи, картичката ти е страхотно бонбонено творение, а терличките са толкова сладки! Възхитена съм как си комбинирала всички тези елементи в напълно хармонична картина. Изглежда ми толкова трудоемка направата и изключително много ти благодаря за старанието и за това, че се включи в предизвикателството ми при Картичкофурии!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!