понеделник, 24 март 2014 г.

28-ма годишнина {28th anniversary}

Здравейте, талантливи дечица! 

Искам да започна с благодарности за всички коментари, поощрения и критики, които ми оставяте в коментарите. :) Вие сте мой коректив и успявате да ме мотивирате да опитвам нови неща и да усъвършенствам старите. <3 Благодаря ви!

А сега към картишока. Направих го за мама и тати, които тази година празнуват 28 години брак. Както им казах и на тях, освен да ги гледаме, да им се радваме и да се учим, друго здраве му кажи. :) А най-странното е, че откакто ги помня са Куку и Пипи - на пейката в градинката при паметника, гушнати ядат фъстъци и пият кола. :D. А откакто се появи Калина - и да сравняват кое дете в градинката колко по-голямо или по-малко е от нея. :D


Затова избрах този печат на Mo - Tom and Tilly. Чисто визуално също много напомнят на мама и тати, затова ги оцветих така, както изглеждат. :D Хартиите пак са Basic Grey - Oliver. Не знам дали този, с който ще го споделя, ще го хареса, но аз съм влюбена в него, както и в женския му вариант - Olivia, който съм подпукала от снощи. :) Ще ви покажа какво съм измайсторила с него тия дни. ;) 


Сложих висулка сърчице като по-цветен акцент, малко дантела, канап, течни перли в букета и числото 28, което минах с crackle accents. :) Висулката е от една гривна, която намерих на улицата, заедно с още 50-ина непотребни някому бижута (да, тук хората си изхвърлят непотребните и запазени неща първо пред домовете, в случай че за някого се окажат потребни, чак след това се събират от боклукчиите). Дантелата също е остатък е нещо си и се мотаеше сред панделките ми от има-няма 2-3г, много се радвам, че най-накрая си намери картичката. :) <3

Надявам се да ви хареса!
Ще я включа в:

Скоро пак ще намина. :) Както се похвалих и на Софи, много съм продуктивна тези дни. :)

Поздравчета!

JIJI.

10 коментара:

  1. Ехаааааа Много е яка картичката, а цветовете са направо........ нямам думи :)

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова живи си ги изрисувала и оцветила, а също така и представила, че направо ми се прииска да поседна на пейката при тях и да полюпим малко семки заедно. Да са ти живи и здрави, да те радват още много години, да отгледат поне още 2-3 внучета и все така да се обичат и да са щастливи заедно!

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful colouring! and love the paper and detail you added.
    Thank you for sharing with us at Mo's this week.
    hugs Mau xx

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва Джиджи, одавна му се каня на този печат, но няма на кой да го направя. Прекрасно си го сътворила,толкова са истински и цветни. Да са живи и здрави и винаги са се обичат. Ама какви са тези хартии Оливър, за пръв път ги чувам, но десена ми хареса :) Браво, страхотен е картишока :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ооооооооо, чудесна е, а печата поне за мен е много сантиментален и с много чувство!!!! Всичко се е получило чудесно - и сърцето, и панделата.... Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Браво Джиджи!Много е сладка тая картичка.Аз също бих попитала за хартийките:))))моля малко повечко информация ако може:)))Дано твоите старчета са живи и здрави още дълго време ,за да те радват ,и да помагат с каквото могат на малката сладуранка Кали.Прегръдкиииииииии
    Диди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Диди, Веси, хартиите са ето тези:
      http://www.marksfinestpapers.com/servlet/the-1934/Basic-Grey-6%22-x/Detail
      И са част от почерпката ми по случай първата ми блогогодинка. :) Благодаря за милите коментари, сладури! <3 Знаете колко много ме радвате с тях. :)

      Изтриване
  7. Аааа, така няма да се разберем... какво като правят 28 години брак (колко е то 28 - само с 6 повече от 22)... няма как да са толкова стари като на картинката.
    Добре де, няма да се карам повече - картичката е много хубава :-)
    Да са ти живи и здрави родителите още мнооого години!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Да са ти живи и здрави мама и тате! Още дълги години да се радват един на друг и на малката Калина, разбира се! ;) Много е хубава картичката ти!

    ОтговорИзтриване
  9. This is gorgeous sweetie I love the image too so sweet, thank you for joining us at Mo's this time hugs Pops x x x

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!