неделя, 23 март 2014 г.

Честит първи рожден ден! {Happy first birthday!}

Здравейте, фурийки!

Днес ви показвам картичката с оцветената преди няколко дни картинка, която ви показах в Картишока


Картинката е на The Paper Shelter - The Best Nap Ever. От пръв поглед се харесахме с това печатче. Беше идеално за първия рожден ден на детенцето на моята приятелка от детинство, за което преди 1г направих ето тази картичка. <3 Ще има още няколко детски картички в следващия месец, защото искам да поздравя приятелчетата и наборчета на Калина. :)


Пожеланието е симбиоза от два комплекта - цифрата е на Inkadinkado, а "Happy Birthday" е дървен печат от битака, който "разделих" на две части. 


Хартиите са на Basic Grey - Oliver. Това е едно от блокчетата, които ще получи някой от вас - участниците в моята почерпка. Оставете ми още няколко дни да си помисля и да избера/изтегля победителите. :) <3


Надявам се картишокът да ви хареса. :) 
Очаквайте съвсем скоро отново включване от мен, защото имам да ви показвам още 2 готови, пък даже и наснимани картички. :)

Поздравчета,

JIJI.

6 коментара:

  1. Леле, страхотна е! Както казах вече в Картишок-а, картинката толкова много ми хареса как си я оцветила, а сега като я видях на картичка, просто съм влюбена! Много приятно съчетание на цветовете! Всичко е съчетано прекрасно, а тези копченца... Браво Джиджи, много ми харесва! =)

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е прелестна от опашката на слончето до последното копченце. Мисля преминаваш плавно от супер яки бебешки картички към супер яки детски такива :)
    Така де, движиш се по план и стриктен график. Както винаги съм ти казвала - личи си, когато човек влага специални чувства при правенето на нещото си - те струят на талази от всеки детайл в тази!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че сладури! Като го видях това слонче, си пожелах и аз да си полегна така :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мамини сладки! Е , много хубава картичка, мила Джиджка. Ставаш си майстор постепенно и си личи със всяка следваща картичка. Давай в същият дух, маме и не ни щади...:D Целувки!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна е, както картинката, на която се любувах в Картишока, така и цялагта композиция на картичката. Едно голямо браво!!! Ще чакам с интерес следващите.

    ОтговорИзтриване
  6. Привет!
    Аз също използвам акварелните моливи за оцветяване и този урок ми беше особено полезен. Радвам се, когато освен от чуждестранните майсторици можем да се учим и от нашенските.
    Поздрави. В

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!