четвъртък, 3 април 2014 г.

Щастлива {Happy}

Здравейте, талантливчовци!

Знаете онези странни дами, които по цял ден си мислят кои цветове да съчетаят, кои нови печати да изпробват и дали ще отиват цветя на най-новата им картичка, която все още е само в главата им. Вършат си работата, която им е на главата и с трепет очакват момента, в който ще седнат в изключително разхвърляния си, но толкова уютен крафтърски кът и ще реализират вече поизбистрената идея за Картичката. Да, за картичкоправещите говоря - тази толкова странна порода хора, които обожават да даряват широки усмивки на заобикалящите ги. Освен това обичат и да помагат на останалите картичкоправещи - да намерят точно определена големина пънч в някой магазин, да ти нарежат елементи от някой любим шаблон, да посъветват кой цвят си отива с оранжево и тъмно синьо, да пооправят някоя картинка от нета на Фотошоп... :) С много такива хора се сблъсках откакто се занимавам с това хоби и се надявам да мога на всички да покажа колко много ценя подкрепата им. Тази картичка направих за Снежи, за да ѝ благодаря за отзивчивостта и услужливостта ѝ:


Много харесвам тези феи-пеперуди на ADFD - Fairy Bug Charlie и Fairy Bug Sky. Исках да бъде в стил шаби шик, нежно, ефирно и пастелно. <3 


За пръв път, откакто се занимавам с картички, използвах готови розички. Оцветих ги с дистрес мастила в цветовете, които подхождаха на картичката. Повярвайте ми, до последно не можех да им намеря място на тези цветчета, но бях решила да опитам. И сега не знам дали са си на мястото, но минало свършено... :) Важното е, че Снежи си я хареса! :))))


Добавих и едва забележими листенца на цветята и "поръсих" с капчици glossy accents. За пръв път използвах и новия ми шаблон клетка на Spellbinders. 


Малко шев, дантелка, един голям брадс и сийм байндинг. :) Както и любимият ми бордюрен пънч на Марта Стюарт. <3

Надявам се да ви хареса!

Ще я включа в:

Това е от мен за днес. :)

Поздравчета,

JIJI.

10 коментара:

  1. Много слънчева картичка, Джиджи! Обожавам тези пастелни цветове и те я карат да изглежда още по-крехка и нежна. А за цветята - съвсем са си на мястото! =) ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е! Изненадана съм да видя цветя на твоя картичка :). Но й отиват. Продължавай да им търсиш място :)

    ОтговорИзтриване
  3. На мен определено ми хареса. :) Капчиците роса придават такава нежност, а цветовете са толкова приятни и свежи!

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошотия! И всичко си е на място, точно където трябва. Джиджи, меките пастелни, по детски усмихнати и весели картички просто са си твоите шедьоври. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. Ех,ама е хубава!Много нежна и сладка.Като ,че всеки елемент преливат един в друг и придава някакъв страхотен баланс.Връщам се да и се порадвам:)

    ОтговорИзтриване
  6. Absolutely stunning... Can't stop feasting my eyes on this one - perfect!
    Have an awesome day!

    ОтговорИзтриване
  7. Very nice! Thanks for playing along with Scrapbook Blessings Club. I hope you have a blessed day,
    Sandy
    ♥ Scrapbook Blessings Club DT ♥
    ♥ A Working Mom's Joy ♥


    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!