четвъртък, 3 април 2014 г.

Парад {Parade}

- Ей, тази пак бебешка картичка направила... Писна ми. 
- Моля, моля, вече имам етикет "Baby" и "Kid"! :D

Здравейте, маймунки!

Да, пак е за първи рожден ден. :) И на всичкото отгоре с цялата ми наглост я направих подобна на тази картичка. Не е случайно. Двете дечунгерчета - Теди и Оги, които стават на една годинка, са приятелчета на Калина и са на наши много близки хора. :) Това са дечицата, с чиито майки сравняваме, обменяме опит, съветваме се, сещате се... Картичката, която ви показвам е за астралния близнак на Калина - Теди, за която миналата година направих тази картичка за добре дошли на бял свят на двете девойки. :) 


Знам. Не прилича на 1-годишно дете, но много ми харесва настроението на тази картинка - Parade на Saturated Canary (мисля, че е retired digi). :) <3 Намирам я за веселяшка и по детски сладурска. :) Оцветена е с акварелни моливи, както винаги. Хартиите са отново на Basic Grey, този път момичешкият вариант - Olivia. <3 


Кабърчетата са от много различни колекции - коледни, бебешки, битаци, митаци... Нали ме знаете, че имам слабост към брадс и имам едно 100-тина вида вече (и висулките не остават по-назад!). :D Банерът направих с 1-см пънчове и са отново с хартии от същото блокче. <3


Надявам се да ви хареса и да не ви е досадило да гледате бебешки и детски картички, защото още доста са on their way! :D

Ще я включа в:
Поздравчета,

JIJI.

6 коментара:

  1. То ти ако нямаш такъв етикет незнам кой трябва да има. Ти СИ ходещ етикет "kid" от главата до петите. Затова и детските картички ти се получават толкова свежи - близки са ти до акъпа :Р.
    Тази не е изключение от поредицата - цветна, пъстра, носеща по детински заряд на щастие и радост. Оцветяването е върха - станала си истинска магьосница с моливите, но ти си го знаеш това. А идеята за банера ми допада, токувиж я приложа в скоро време, че (уф, уф, уф, тежка въздишка) трябва да правя една бебешка момчешка и една за токущо родени близнаци.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна картичка, Джиджи! Много ми хареса,толкова ведра,пъстра,носеща настроение...обичам такива картички :))) те са ми слабост. Оцветена перфектно и изпипана до последният детайл! Поздрави и усмихнат ден :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Йееее, страшна е! Толкова пъстра и пълна с настроение :-))) Браво, Джиджи Биджи

    ОтговорИзтриване
  4. Jiji, на теб вече не ти трябват дизайнерски хартии с това прекрасно оцветяване. Аз направо съм изумена колко умело използваш всякакви лъскави акценти, течни перли и подобни, аз все им се чудя къде да ги сложа, затова ти дадох и перлите всъщност, гледам че са попаднали на точното си място. :) И тези шевове- къде това търпение с малко дете да шия на ръка толкова много... Впечатлена съм във всяко отношение. Продължавай в същия дух да ни радваш с красотите си! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Джидка, признала съм те аз отдавна, но ми е кеф да ти го припомням. :) Да не повтарям момичетата по-горе, ама отново си сътворила вълшебна картичка. И с риск да те разочаровам, хич не са ми омръзнали твоите бебешорски идеи.

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесия! Толкова е пъстра, жива и весела, че няма как да не се усмихне човек! А след прекрасното първо впечатление, идва ред на цъкането с език: брей как е пипнат всеки детайл и колко оригинално е аранжирана! Голям майстор си! Браво! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!