неделя, 20 април 2014 г.

Послание {Sentiment}

Христос Воскресе, мили сладури! Бъдете здрави като Бияча и красиви като червено яйчице! :) <3

Не мога да правя картички само с послание, но тази исках да е със забележимо такова. Видях го окачено на нечия Pinterest дъска и на мен лично ми въздейства силно, само посланието. "Облякох" го в нещо като CAS картичка, защото исках посланието да е фокусът на картичката. 


Печатът с момиченцето е на Milk'n'coffee - A Little Girl With Umbrella, наградка от Card Mania Challenges. <3 Благодаря много! Не съм го избирала специално за посланието, но ми харесаха в комбинация. :) Печатът за фон го познавате - четвърта картичка с него, ако съм ги преброила правилно. :) Направих картинката one layer / еднослойна, за пръв път комбинирам дигитален и реален печат в един слой. Надявам се да съм успяла да пресъздам посланието и в картинката. :)


Опитах се да предам по-скоро чувство, не толкова да демонстрирам техника или да ви зарадвам с красоти и изпипани детайли. :) Надявам се да не ви се стори постна и да ви допадне. 


Може би има леко минорно настроение заради залеза, но не може само шаренки картишочета да ви показвам. :) Което ме навежда на мисълта - правили ли сте картичка за съболезнование / with sympathy? Много ми е чуждо и странно, но американките имат тази традиция.

Това е последното ми участие в инициативата на Хартиени Вълшебства в подкрепа на I Can Too.eu

Светъл празник!

Поздравчета,

JIJI.

6 коментара:

  1. JIJI, не и трябват декорации на тази картичка, достатъчно е оцветяването и красивата мисъл. Гората както винаги си я представила величествено, невероятно красив залез, а в комбинация с посланието по-скоро си представям сред гората Катнис от Игрите на Глада, в момента съм малко на тази вълна, че чета книгата, отколкото момиченце с чадър, макар че е много симпатично и изглежда като че очакващо да види някой сред дърветата. Благодаря ти, че я включваш в инициативата ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е, обичам картички с послания и то такива нестандартни :) Чудесна идея!

    ОтговорИзтриване
  3. I just loves this card. This is so beautiful! :) Well done. My congrats! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Джиджи, прелестна е! Нищо не й липсва, а съчетанието на печатите се е получило чедесно. Аз го възприех като изгрев и ви се стори много хармонично и озаряващо, но залезите са не по-малко вълшебни. Надписът ми харесва много. Много точен. Браво. И Воистина Воскресе! Нека и Любовта в сърцата ни да възкръсне и да ни води към Светлината и Рая на Земята. Целувки.

    ОтговорИзтриване
  5. Джиджи, прелестна е! Нищо не й липсва, а съчетанието на печатите се е получило чедесно. Аз го възприех като изгрев и ви се стори много хармонично и озаряващо, но залезите са не по-малко вълшебни. Надписът ми харесва много. Много точен. Браво. И Воистина Воскресе! Нека и Любовта в сърцата ни да възкръсне и да ни води към Светлината и Рая на Земята. Целувки.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!