петък, 11 април 2014 г.

Пролетни тагове {Spring Tags}

Здравейте, сладурковци!

Най-накрая и аз да покажа моите тагове за Пролетната размяна на тагове, организирана отново от нашата чаровна и не по-малко талантлива Домакиня - Ем. <3 :) Благодаря ти отново за всички игри и забави, които организираш, за да се забавляваме всички заедно! :)

За разлика от Коледната размяна, където чукнах тавана от 7 тага (а и питах за още, но реших да не спамя толкова много), тук хем не можах да си разпределя времето, хем пролетната ми муза все още спеше зимен сън, да не говорим за Великденската, която никога не съм виждала. :D Та бях си нарочила 7-те печатчета на Wee Stamps за таговете, но само 2 стигнаха до реализация.



Първият е с Peggy:


Вторият е с Rosetta:




Хартиите са ми подарък от Боби. <3 Благодаря ти за всички подаръчета, ти си знаеш. ;)

С посланието благодаря на всички, които участват в тези размени и благодарение на които имам толкова богата колекция от ваши творения, както и на Ем за забавните игри, които ни спретва. :) <3 Печатите са на дървено блокче от... битака, естествено (този път доста използвани преди мен). :D

Моите два тага отидоха при Ем и Кали. <3 :)

До (съвсем) скоро, мили момиченца! Имам да ви показвам още 2 картишочета, които чакат да бъдат наснимани. :)

Ще включа таговете в:

Поздравчета,

JIJI.

8 коментара:

  1. Джиджиии, прелестни са! Росета ми легна на сърцето и не иска да стане! Жалко, че не дойде при мен :). Браво, момиче, ставаш мноооого добра в оцветяването!

    ОтговорИзтриване
  2. Много са нежни, Джиджи! =) Аз пак не успях да се включа и в тази размяна, но за следващата - а Дано! =)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са красиви! Просто си се справила великолепно, както винаги впрочем. Радвам се, че хартиите са влезли в употреба при теб, защото аз така и не успявам да им намеря място. Честити да са таговете на Кали и Ем. Да им се радват така, както аз се радвам на твоята картичка. Поздрави и прегръдки! <3

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни са, JIJI!!! От Коледната размяна имам твои таг и мога да кажа, че е страхотен! Със сигурност притежателките на тези ще са много доволни! :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  5. Защо и тук няма такива битаци?! Джиджи, разкошни тагове! Направо съжалявам, че напоследък нямам достатъчно време да се включа в размените.

    ОтговорИзтриване
  6. Много свежи и музести (явно се е събудила все пак :о))) ). И аз като Маги съжалявам, че нямах време да се включа, а как бих се зарадвала на някаква такава красота. Гуш
    P.S. Аз лично нямам нищо против да "спамиш" с тагове или каквото и да било друго :о)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасни тагове!Много свежи,пъстри,пролетни и вдъхновяващи!Благодаря ти,че ги включи в КФП 214!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!