събота, 12 април 2014 г.

Магьосник {Wiz}

Здравейте отново, пролетни нарцисчета мои! :D

Едва ли съм ви залипсвала, няма и 12ч от последната ми публикация. :D Все пак съм тук да ви покажа една специална картичка, правена за две големи Кралици и мои безспорни любимки в картичкоправенето - shMe и Кали. Предисторията я знаете - шМи спечели наградата от почерпката ми, която беше картичка на тема "Фентази герой, различен от фея". :) А Кали празнува 3-та блогогодишнинка и ни предизвиква да покажем русалка, вещица или фея. Е, Кали, след като питах дали се допуска силния пол, избрах мъжкия вариант на вещицата - магьосник, надявам се да ти хареса. :) <3


Печатчето е сравнително ново и е на Mo - Wiz. Изключително симпатично старче, в което ми останаха очите в мига, в който го видях, и нямаше как да не си го взема веднага (рядко се случва, наистина!). 

Сегааааааа, искам да споделя, че това е плах опит за CAS с оцветена картинка. Вътрешната ми борба беше безмилостно жестока и накрая постигнах нещо CAS-оподобно, но с уговорката, че аз този стил НЕ го владея. :) Просто опит да се самопредизвикам, а и Тони ме предизвика - оплакванията към нея! :D <3 Освен това този магьосник толкова много ми хареса, че исках да е централен елемент и да се забелязва, без много много да шари окото по картичката. По принцип с картичките си целя точно обратното - богати (не натруфени с цветя, защото и това НЕ го мога) и многодетайлни картишоци. Аз самата това обичам в чуждите картички - да оглеждам и разнищвам кое как е направено детайл по детайл. :) 


Хартията, която използвах, за да "рамкирам" централния елемент, е на Simply Gorjuss - много ми харесват дизайните, но все още не съм убедена в качеството им. Надписът аз си го измислих и написах. Добавих малко течни перли (обогатих колекцията си от 2 цвята с още цели 4!) и безумно малки сребърни звездички, които май се водят "едър брокат" и приличат на декорация за нокти. Клонките в горния ляв ъгъл са ми любезно изрязани и грижливо пратени от Софи. <3 Благодаря ти, мило детенце! 


Последно да кажа, че лилавите тонове са моливи на Koh-I-Noor и съм много доволна. По принцип знаете, че използвам Faber Castel Albrecht Dürer, но в комплекта от 25 цвята няма нито един лилав. Акварелните моливи на Koh-I-Noor са ми подарък от Боби отново. <3 Благодаря ти! :)

Надявам се картичката да ви хареса и най-вече на специалните дами, за които е правена. :) 
shMe, надявам се още другата седмица Wizzy да е вече при теб. :*

Ще включа магьосника в:

Хубави и слънчеви почивни дни ви желая! Тук е 20 градуса и пек, затова отиваме с Калина и Бебо да събираме слънчеви лъчи. :) <3

Поздравчета,

JIJI.

5 коментара:

  1. Даже бих казала, че много добре ти се отдава този стил. Супер сладък е този белобрадко!

    ОтговорИзтриване
  2. Направо ме остави без думи!!! Уникална! Може да има малко елементи, но пак я оглеждах и разгадавах дълго време. Отдава ти се и още как този стил! Според мен си е в реда на нещата оцветена картинка в изчистен картишок. Браво, Джиджи. Мога само да се радвам за шМи че ще има тази красотичка вкъщи и да се надявам че някой ден и аз ще имам подобна :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Очаквах нещо готино и различно, нооо той е наистина "магически". Страшно ми харесва, Джиджка, и нямам търпение да го получа. Благодаря ти много за вълшебството, което ми изпращаш, за вниманието и доброто чувство. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Картичката е невероятно красива! Магията извира от нея :)

    ОтговорИзтриване
  5. Това е третия коментар ,който се опитвам да напиша за този усмихнат магьосник - дано днес се получи!
    Чудесно е в това лилаво. Много е сладък и аз също съм си го изпринтирала и чакам повод да го оцветя :)
    А това,което най много ме радва е, че твоите картички вече имат така отявлен стил, че мога да ги разпозная и на най-малките снимчици - поздравления!
    Благодаря ти за готиното участие в моето предизвикателство!
    Прегръдки,Кали

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!