вторник, 30 септември 2014 г.

Неочаквано есенно {Unexpected autumn}

Здравейте, картичкофурийки!

Ето тази самонадеяна картичка сама се сглоби за около час, без дори да имам намерение да правя есенна картичка или да оцветявам този печат, всъщност тези два печата. :) Не знам какво се случи, но ето резултатът:


Печатите са на A day for daisies - Morning dew fairy и Sweet fairy of flowers, които обединих в една картинка. Исках небето да е есенно сиво-синьо и да напомня ранна утрин, както подсказва и името на печатчето. :) Поиграх си с няколко шишенца на Ranger - glossy accents за цветята и капките роса, star dust stickles, 4 цвята liquid pearls и малко crackle paint rock candy за крилцата. 


Цветето е плетено от баба ми за поканите за сватбата ни, които бях намислила да правя ръчно и така и не станаха реалност, защо между годежа и планираната тогава дата на сватбата разбрахме за Калина, та малко ускорихме процеса. :) <3 Затова сега си имам една кутия от около 50 такива цветенца в шаби розово, синьо и резеда, които преоткрих последния път като бяхме в България. Така че се пригответе да ги срещате от време на време, стига да успявам да им намирам място. ;)


Хартиите са на Fancy Pants - Collecting Moments. Посланието е от един сет на Kaiserkraft. Малко брадс и пайетки, както обикновено напоследък. :) Личи си, че не е много мислена, но има някакъв чар. :)

Надявам се да ви хареса!

Ще я включа в:
Успешна нова седмица от мен, сладури!

Поздравчета,
JIJI.

2 коментара:

  1. Я виж ти, цветя в картичката на Jiji!!! ;)
    Твоята баба явно много си е играла да наплете тези красоти, грехота ще е да ги забравиш в някоя кутия далече от теб. :) От декорацийките много хубава идея ми се струват и пайетките, толкова са нежни и приказни, няма да се сърдиш, ако ги видиш и при мен. ;) Супер си се справила ис ъс сливането на печатите, като имам предвид и че не е с фотошопа, нали?!
    Изобщо картичката е невероятно сполучлива, нищо, че както казваш е станала набързо и случайно, то май така много красиви неща и гениални идеи са се появили! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това беше и моето първо впечатление - я, цветенце! Много ми допада излъчването на картичката, личи си че живее свой живот, есенен и романтичен. Но имам една молба към теб, при това не за първи път повдигам темата. Моля много моля да напишеш една бърза статия в картишока за всички тия продукти на рейнджър. Аз и до ден днешен не се ориентирам кое за какво е.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!