четвъртък, 14 май 2015 г.

Арт журнал: Съмнението {Art journal: Doubt}

Здравейте, сладури!

Няма и седмица откакто завърших предишната си страничка и ето ме отново с нова такава:


Ако ви се струва като продължение на предишната, не сте далеч от истината. :) Не беше преднамерено, така се получи. :) Момчешката вълна още ме държи. 


Страничката направих по сходен начин като предишната. Тази е малко по-блестяща, защото рамката на фона е със златна боя. Естествено, на снимки нямаше как да ви покажа този ефект. :) Все пак съм арт-журналист, не фотограф, нали? :P Освен това, така ще ви мотивирам да дойдете да го видите на живо на следващата ни софийска среща. ;)


Ако се чудите каква е тази пчелна пита по средата на страничката, казвам веднага - исках да постигна онзи ефект, често срещан във филмовото изкуство, където яркото слънце кара окото да вижда такива шестоъгълници. Не знам дали се сещате за какво говоря и доколко съм го постигнала, но това беше идеята. :) Отново използвах текстурни печати от Мигито и за пореден път се възхищавам на ефекта, който придават. <3


Надявам се страничката да ви хареса и посланието да не ви се стори мрачно и негативно, а по-скоро надъхващо и мотивиращо. :)

Поздравчета,
JIJI.

1 коментар:

Благодаря Ви за коментара!