петък, 29 май 2015 г.

Арт журнал: Чудо {Art journal: Miracle}

Здравейте, слънчеви талантливки!

Май месец и първото предизвикателство при Микс Медия Картишоци отлетяха неусетно. За нас беше огромно удоволствие да видим толкова много и все прекрасни участия от вас. :) Надявам се и през юни да напълните очите ни с толкова много красота! А темата на второто предизвикателство е "Красиви думи на стената" или иначе казано, текст или думички на български. :) Вдъхновението за тази тема дойде от таз-месечния ни спонсор - Мигито, и нейните страхотни печати речник за красиви думички като Дом, Щастие, Приятелство, Любов, Изкуство... Ето и моето вдъхновение за вас:


За моята страничка избрах печата речник Щастие, с който напечатах фона. Магьосникът е печатът на Mo - Wiz, който оцветявам за 3-ти път, а това не е често явление при мен. :) Използвах още един текстурен печат за микс медия на Мигито - Напукване, за да направя земята под магьосника. 


Стенсилът със звездичките е на Stampin'Up! и мисля, че вече ви е омръзнало да го виждате по моите проекти, но е толкова универсален и отива на всичко, че всеки път посягам към него. :) 


Фонът направих с акрилни боички, а звездичките оцветих със златна боичка. 


Буквичките на кирилица са шаблон на Crafty Ann, който си взех преди близо година, а още не бях пробвала дори. Срамота! Добре, че беше това предизвикателство, за да посегна към тях. :)


Надявам се моят магьосник да ви насърчи да хванете боичките и пастите и да ни покажете кои български думички ви вдъхновяват. :) Наградата за един от вас ще бъде ваучер на стойност 20лв, щедро предоставен от спонсора ни - Мигито, за пазаруване от нейното магазинче. 


Нямам търпение да видя какво ще сътворите по темата!

Бързо да отлита петъка и ви пожелавам хубави почивни дни!

Поздравчета,
JIJI.

1 коментар:

Благодаря Ви за коментара!