сряда, 10 юни 2015 г.

Арт журнал: Измисли ми име! {Art journal: Think of a name!}

Здравейте, маймунки!

От доста време не съм майсторила. :) Първо имах гости, после пък блокирах на една страничка, която не знаех как да продължа след нанасяне на гесото. :D Но ето, че най-накрая я довърших. :) Както някои от вас неведнъж са отбелязвали - когато съм бременна, съм на бебешка вълна. :) Тази страничка отразява моментното ни настроение с Бебо и бебока в тумбачето "написа" посланието вместо мен. :D


Поиграх си с изграждането на фона. Сложих една бебешка тишу хартия на бухалчета, слончета и китчета, която запазих от подарък на Калини. Боички, структурна паста, новият ми шаблон на Dutch Doobadoo - Burlap и малко безцветен ембосинг.


Надписът си го написах аз. Кат ме подкокороса да започна да пиша на български в журнала с второто ни предизвикателство при Картишок ММП, където очакваме с нетърпение да видим и всички ваши прекрасни проекти с думички на роден език. :) 

Скоро мисля да пробвам и други "шрифтове" и даже да се пробвам с краснопис/калиграфия. :) Все още съм на сухи тренировки, но горе долу ми се получава. С маркерите-четки се постига доста лесно. Ще видим как ще ми се получи върху арт журнала. :)


Надявам се да ви допадне и усмихне този зов на Тумбачко. :D 

Весела и усмихната седмица ви желая!

Поздравчета,
JIJI.

3 коментара:

  1. Прав е Тумбачко - седни и му измисли най-сетне едно име, красиво като това на кака му.Иначе току виж го кръстила Журналко, Гессо, ПечатаРко или най-добре Медийчо. Да даваме ли идеи? Аз предлагам Борис.

    ОтговорИзтриване
  2. Като се запъне някой проект и после излиза нещо много красиво като тази страничка :) Страхотно настроение носи.
    А за името - може пък да дойде с мъника ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че хубаво, Джиджи! Да погалиш Тумбачето. <3 Страничката е прекрасна, много мила и готина. Сигурна съм, че ще измислите хубаво име като на каката.

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!