неделя, 10 ноември 2019 г.

Зима и Коледа 2019 {Winter & Christmas 2019}

Здравейте, сладкиши!

(Дали тези дни има хора, които четат блогове?)

Мина известно време от последния ми пост, но никога не е късно да напишеш следващия. 

Днес се вдъхнових от тази публикация на Картишоците да напиша и покажа малко за Коледа 2019, която ми се очертава предимно "крафт и... всичко останало". Натуралният крафт картон е най-"прощаващият" и най-лесният за комбиниране цвят, а за мен той носи уют, топлина и ретро нотки.

Първите две картички са от миналата година, правени по никое време, защото както винаги вдъхновението ми дойде чак навръх Коледа, а тогава вече си е късно да подаряваш. Е, останаха за догодина.

Въртележката е силиконов печат (идея си нямам на кого, останал е без дрешка). Оцветих с моливи и сложих малко акценти - брокат, звездички, glossy accents - и добавих надпис Merry, изрязан с щанца.
Втората картичка е с изрязани бели снежинки, които залепих върху крафт картон и дистреснах. Цветното панелче извадих от кошчето - беше първата ми игра с Distress Oxydes, веднага щом ги получих. Сърничката е подаръче от услужливо картичкоправещо другарче. Надписът също е изрязан с щанца - 3 слоя черен + сребърен огледален картон. Сложих и малко снежни ефекти, за да "приземя" сърничката. Не ме домързя да добавя и декоративни шевове и тук-там пайетки.Ето това е новата картичка от тази година. И тук наблегнах на традиционните червено и зелено в комбинация със златен огледален надпис. Фонът с пепита е печат на Marianne. Хартиите да от stash-а. И тук малко снежни ефекти, за да е по-зимна Коледата ни.Това е от мен за сега. Надявам се вдъхновението да ви сполети навреме и да спретнете страхотни коледни проекти!

Поздравчета,
JIJI.

9 коментара:

 1. Чудни са! <3 Въртележката ти е печат на Pergamano... :)

  ОтговорИзтриване
 2. Джиджи, много се радвам да те "видя" тук и да стоплиш душата ми с нови картички. Току-виж си довяла и при мен коледната муза. Тази със сърничката ми е най-любима, още повече че обмислям Коледа в Крафт и синьо ;)

  ОтговорИзтриване
 3. Ееее, много ме изненада! <3
  Страхотни и типично Джидженски картички, каквито обичам да виждам и да им се наслаждавам! <3 Надписите ми харесаха много! Ще взема да се възползвам от идеята. Някой ден... :)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз като четяща предимно блогове, защото нямам фейсбук и инстаграм ,винаги се радвам на някой уважил и блог пространството с някоя и друга красота :):):)На мен любима ми стана тази с въртележката - прекрасно оцветяване върху крафт картон и самата въртележка ми носи толкова мило празнично настроение като от едно време .

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!