неделя, 5 април 2015 г.

Арт журнал: Изгради... {Art journal: Build...}

Здравейте, мили мои, вече на българска земя! :) <3

Ето поредната страничка от журнала ми:


Този път исках да има приятна текстура на страничката, за която ще ви разкажа утре в Картишока. Както всеки път, всичко започна от цитата, който си бях наумила да претворя в картинка. :) 


Знаете, че обичам детски и бебешки картички. Явно и с журнала ще наблегна на този жанр. Просто в него се чувствам най-комфортно. <3 Тъй като историята беше за изграждане, построих си една кула от кубчета. :) На Калина естествено тази страничка веднага ѝ стана най-любимата. 


Ако случайно сте чели някъде, че съм отрекла комбинацията оранжево и розово, объркали сте се. :P Няма такова нещо. Вече две странички имам в тази комбинация и ми се струва много жизнерадостна и свежа. 

Кубчетата си ги нарисувах и оцветих с акварелни моливи и после залепих с гел медиум върху страничката. Малко светлосенки, рамкиране с черно мастило и това беше всичко. Стана доста бързо, защото, както ви разказах в миналата публикация, трябваше да се отърся от разочарованието на предишния лейаут. Този път съм доволна! :) Малко изглежда като продължение на тази страничка за пътуването с дечунгери.

Надявам се да ви хареса!

Честит празник на всички именици! :) 

Поздравчета,
JIJI.

3 коментара:

 1. Ами бебешки, бебешки - щом те влечат. Явно ти се получават с лекота и с голям успех. Ще чакам следващата - в зелено, че и за него четох, че скоро нямало да го използваш :)
  И честит Имен ден на прекрасната Калина - да е щастлива, усмихната и да гледа на света с широко ококорени очи.

  ОтговорИзтриване
 2. Жестока страничка Джиджи :) Надписа ми влезе под кожата. Страхотна цветова комбинация :) Никога не бих си и помислила да я използвам, но след твоята страничка определено ще опитам нещо с нея.

  ОтговорИзтриване
 3. Ама много те бива, Джиджи! С кеф ти следя публикациите. :)
  Честит имен ден на сладката Калина! :*

  ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!