четвъртък, 12 май 2016 г.

Art journal pages / Арт журнални странички

Здравейте, сръчковци!

Така ме завъртя това прибиране в България, че дори не усетих как мина толкова време от последната ми публикация. 

Усещам се също и че замених една социална мрежа (Blogger) с други две (YouTube и Facebook). И изведнъж ми залипсва времето, когато редовно подскачах по блоговете ви и оставях по някое мило коментарче и така си общувахме в нашето китно крафтърско общество и виртуално си пиехме кафето заедно. <3 

Днес ще ви покажа няколко от последните ми странички, които най-вероятно вече сте мернали във Фейса или в Тубата. Ако не сте, надявам се да ви харесат. :) Към всяка една от тях има и видео как съм я направила.

Страничките, които ще ви покажа, са с момиченца, които сама си рисувам напоследък. Първата е с първото "печатче", което се опитах да нарисувам:




Следващата е с любим цитат от сериала "Шерлок" и бележи завръщането ни в България:




А сега да ви разкажа за следващите две. Бяхме решили темата за тазмесечното ни рожден-денско предизвикателство да е "Розово" в чест на розовата ни рожденичка. Реших, че така и така ще излизам от зоната си на комфорт, поне да изобразя виновника. И виновникът, както се досещате, е именно Кат. Така че ето я и нея, в цялата и лудост:




Успоредно с моята идея, дойде и предложението на шМи - да направя по една страничка, свързана с визията ми за всяка една от Картишочките. :) От сега искам да се "оправдая", че приликите няма да са поразителни. Просто ще обвържа моето усещане за Картишочка с цитат/фраза, която съм си харесала и искам да е част от журнала ми. :) Не знам докъде ще ми стигне въображението и не обещавам да довърша "проекта" своевременно, но се надявам все пак да успея. След тези дълги обяснения, ето я и номер две - шМи:





И понеже журналът ми вече е доста дебел и му остават само 2 листчета, реших това да е последната страничка от него. Затова скоро очаквайте виртуално разлистване на втория ми журнал. :) 

Това е от мен, мили мои. Ако ви интересува нещо по направата на някоя от страничките, вижте видеото към нея. В описанието на всяко едно видео има списък с използваните материали. Ако все още не можете да си отговорите, чувствайте се свободни да ме попитате в Youtube под видеото или тук в блога. :) Ако клипчетата ви харесват, можете да се абонирате за канала ми.

Поздравчета,
JIJI.

4 коментара:

  1. Джиджи, добре дошла отново в блого пространството. Точно преди 2 дни отворих моят блог и видях че не съм писала от цяла година, Точно сега много ми долипсва ровенето из блоговете и виртуалното кафенце и хоп, попаднах на поста ти :))) явно сме на една вълна. Прекрасни са ти девойките, за страничките изобщо не мога да коментирам, таланта си личи от километри.

    ОтговорИзтриване
  2. Въпреки, че следя всяко твое ново клипче, усещам липсата ти в блогер. Но пък те разбирам, времето не стига за всичко, особено с 2 деца. <3
    Не съм голям фен на розовото, обаче шоколадааа... Ах, шоколада! Страничката за Кат ми е любима от тук показаните.
    Много ми е интересно да видя страниците за останалите картишоци. Сега си представих на Кали със спринцовка в едната ръка и четка/ маркер в другата. ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!