сряда, 4 септември 2013 г.

Първото ми бебе-феичка {My first baby fairy}

Е, ми, затишие, какво да се прави. Не ми дърпайте много ушите, че не се видяхме на живо на българска земя. Хич не ни стигна времето и много съжалявам, че не смогнах да организирам срещичка, както си представях преди заминаването. :/ 
Кат, Тони, получих страхотните разкошотии, които сте ми пратили! Гледах и разглеждах подробно всяко детайлче по тях! <3 Благодаря ви от сърце! :) На снимка се влюбих в тях, но на живо - думи нямам да опиша колко им се кефя! <3 :))) Имам си чистак-бърсак нова витринка, в която гордо си наредих всички картички, тагове и АТС-та, които имам от родни картичкофурийки. <3 :)))
Най-накрая да стигна до крафти материалите си! Успявам да открадна по няколко часа вечер, когато Дребосъчка заспи, но с тия зъбки, ваксини и други мъчения, мама гледа да си легне в 21ч заедно с Бебка след дълъг ден. :D 
Такаааа, зарибих се по 3D paper piecing-a и нямаше как да не си взема 2-3 печатчета (още преди 2-3 месеца! абсолютно мъчение!), да си ги нарежа и налепя. :) Избрах си едно от бебетата феички на Mo's Digital Pencil - Baby Fairy Sipping, който за мой огромен кеф е в комплект с още 2 феички. <3 Ма разбира се, че съвсем скоро ще видите и тях! :D


Картичката стана огромна за моите представи... някъде близо 12х12см, но исках да има голяма картинка и тя да е основният акцент. Оцветявах с акварелни моливи, хич ме няма. Крилцата и течността в цветенцето минах с любимия ми star dust stickles. Влюбена съм в това брокатено лепило! Де що сваря, гледам да наклепя с него. :D 


Картишокът стана с доста ярки и контрастни цветове - нещо нетипично за мен. :) 


Надявам се да ви хареса, мили мои феички! <3
Страхотно е да съм отново в редиците ви! :) Едва преди няколко дни започнах да ви чета и да се връщам назад, 2 месеца назад, за да наваксам отсъствието. :)

Ще включа картичката в:


Стига толкова! :)

Поздравчета,

J I J I.

8 коментара:

  1. JiJi, много добре ти се е получило оцветяването! И това лепило много добре стои на крилцата. Изобщо прекрасна картичка както всичко останало твое! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прелестна картичка Джиджи - много е нежна. Оцветяването е супер, а косата направо ме плени (при това с акварелни моливи). Добре си дошла отново!

    ОтговорИзтриване
  3. Джиджка, добре дошла отново! Липсваше твоето виртуално присъствие. Феичката си оцветила страхотно, не ми е ясно какво не одобряваш :)

    ОтговорИзтриване
  4. Оооо, JIJI, толкова се радвам да те "видя" отново. Все си влизах в блога ти с надежда да видя нещо новичко, но...прекрасно разбирам колко си натоварена в тези месеци.
    И въпреки това показваш великолепна картичка, с великолепно оцветено печатче /и аз се мъча с акварелните моливи и те разбирам/ и най-вече с идея към мен къде и как да използвам брокатеното лепило, което си купих преди повече от три месеца.
    Очаквам с нетърпение новите ти творения.
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
  5. Джиджи, какво е това лягане в 21? А ние тука какво - да страдаме с по една картичка на месец? Как я мислиш тази работа?
    Вярно, че картичката компенсира - изключително прелестна и нежна е и много ми допада. За оцветяването, преди да прочета, че си го правила с моливи, щях да те поздравя за присъединяването към клуба на алкохолните маркери, толкова добро ми се стори (но не се ласкай, нали знаеш, че аз не разбирам от оцветяване). Това с любимото ти брокатено лепило, което нищо не ми говори, го чакам подробно в разказ за Картишоците. Уж си ни кръстница на блогчето, а още не си казала hellooo :)

    ОтговорИзтриване
  6. Мноооого сладка картичка!А за оцветяването поздравления много добре ти се е получило!Благодаря ти че показа тази прелест в Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна картичка. Оцветяването е разкошно, а като разбрах, че е с моливи още повече се впечатлих. Харесва ми тази техника, но все не се престрашавам да я пробвам. Трбява и аз да запретна ръкави и да поизрязвам малки елементи :). А относно лепилцето, благодарение на теб и аз си имам, но още не съм го ползвала. Ще вземеш да ме вдъхновиш сега...:)

    ОтговорИзтриване
  8. Love Mo's images! You did a fantastic job with this image. Thanks for joining us this week at the Crazy Challenge!

    Mei
    CCH DT
    Love to Create DT
    Creative Card Crew DT
    Anyone for Anya DT

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви за коментара!